sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Lazy Sunday everyone!

Nyt ollaan niin laiskalla päällä, niiin laiskalla päällä! Keksin tekosyitä tekosyiden perään ettei tarvisi kitaroida/rumpaloida/pianoida/lukea ruotsia/siivota. 

Ehkä asiaan vaikuttaa se, että eilen lähettiin kämpän likkaporukalla Kokkolaan baareileen. Ilta alkoi English Pubista ja jatkui ja päättyi Seurahuoneelle. Itse en ollut juomatuulella, mutta tanssitti ihan mukavasti. Ja selväpäisenä sitä huomasi minkälaista porukkaa oli oikeen liikkeellä, huhhuh sitä myötähäpeän määrää.. Kuitenkin Mäkin autokaistan kautta ajeltiin kotiin (yleensä en millään suostu  syömään pikaruokaloiden "ruokaa" mutta pitihän tuokin nyt testata) ja sängyssä olin puoli viiden aikaan.

Ehkä johtuu just tuosta myöhäisestä nukkumaanmenosta, heräsin kaheltatoista, ja yhdeltä nousin ylös. Kävin ostaan simaa (senkin ostamiseen tarvitaan nykyään paperit..) ja tein ruokaa. Loppupäivän istuin pöydässä puhumassa paskaa. Ja täyttämässä ristikoita, muuta en saanut aikaan. No, nyt kummiski karsun voimalla tulin koululle kuunteleen Nine Inch Nailsia ja lukemaan ruotsia. Jospa tämä päivä vielä tästä. 

Onko paha jos mää tykkään tästä biisistä? :D 

Olipas taas typerä teksti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti