sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Musta kuin Jimi Hendrix

Tämä viikko ei tunnu ikinä loppuvan, se on ollut niiiiiiiiin pitkä! Mutta ei ole haitannut, sillä mulla on ollut ihan älyttömän mukavaa!! Tähän viikkoon on mahtunut Pesiä, myöhään valvomista, melkeen kuolin-tilanne (tai ainakin läheltä piti kamala onnettomuus -tilanne), hautajaiset,lintsaamista ja melko paljon alkoholia. Mitenkäs se menikään, maanantaina kaljaa ja Pesiä, tiistaina pari kolme leffakaljaa, keskiviikkona kolme saunakaljaa... Semmosta se on ku on porukat poissa kotoa, elämän meno karkaa käsistä. 
Perjantaina lähdinkin kaverin kyydillä Kaustiselle (olipas outoa olla siellä pitkästä aikaa, kummasti kun en keskiviikkona halunnut sinne mennä :3 ) kattomaan meidän musiikkiteatterin Hairspray-esitys. Sehän oli hyvä! Hauskakin. Ja sen jälkeen piiitkästä aikaa ihanalla tyttöporukalla peltsuun muutamille. Muutama juoma siinä tulikin kaadettua kaljasta salmiakkipirtelön kautta viskiin. Jeah, hauskaa oli. 
Tämä viikonloppu onki menny sitten Kalajoella. Lauantaina oli aamusta mun isomummun hautajaiset, ja sieltä päästyä ajoin Kalajoelle. Oli kyllä mukavaa sielläkin (= Absintti se on vaan niin jännää ainetta, että huh. Mutta ei siinä, ainakin oli hauskaa :33

2 kommenttia:

  1. Absinttii uuuuiii! Absintti illat on yleensä aika legendaarisia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin tuntuu olevan!! Legendaarista on kyllä kuulla niitä osia illasta, mitä en muista, huhhuh! ::D

      Poista