maanantai 29. huhtikuuta 2013

Pimeetä

Moi, mä oon vieläkin täällä. Enkä todellakaan lukenut ruotsia. Oon ollut täällä koululla varmaan viis tuntia kuuntelemassa musaa ja juttelemassa. 
Hei, mää löysin siistin trance-bändin kerranku kuuntelin Spotifystä Nirvanaa, niin tämä tuli etteen, ja oli pakko kuunnella yks biisi. koukutuin. tämä, listen, var så goda:

Äskön kävin soittamassa puolitoista  tuntia. Ensin soitin kaikkia vanhoja ihania Satien kappaleita, ja Sibeliusta, ja sitten fiilistelin mun viime vuoden 3/3 tutkinnon biisejä. Mulla on tosiaan ens viikolla konsalle pääsykokeet, enkä osaa sitä mun kappaletta ulkoa, niin pienoinen paniikki tässä alkaa hiipiä päälle. 

Sitten ajattelin, että pääkipuuni käyn keittämässä kahvia, ja ulkona tupakilla, mutta ei ollut oppilaskunnan huoneessa kahvia, enkä jaksanut mennä tupakallekaan. Joten tulin takaisin koneelle, istumaan pimeeseen kirjastoon ja kuunteleen kovaa kuulottimista Approachin Nirvanaa. hell jeah. 

Sen verran oon kauhuleffoja kattonut, että kävellessä koulun pimeillä käytävillä jään kuunteleen ku tuuletin puhaltaa "kovaa", ja se kuulostaa vähän pelottavalta. oli pakko laittaa kaikki valot päälle :D Koko ajan mää ootan, että millon nää sivusilmällä jossain jonku pelottavan henkiolion. Jospa juoksisin täysillä kämpille peittoihin, siis! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti