tiistai 7. toukokuuta 2013

Tisdag rocks

Moiks! Huh, mitkä päivät! 

- Maanantaina eka pääsykoe Jyväskylässä, "konsalle" eli ammattiopistolle. Eipä tuo niin hyvin menny että ois mahollisuuttakaan aatella pääseväni sinne, mutta tyytyväinen olen siihen, että Partita meni (virheiden kanssa) ilman nuotteja, omaksumistehtävä meni ok, ja prima vista hyvin. Päivä oli kiva, ja Jykylä söpö. Toivottavasti yliopiston pääsykoe menis hyvin, koska tuolla voisi olla ihan mukavata asuskella. 

- Tänään oli kitaratutkinto 2/3. Ei jännittänyt niinkään, koska lautakunta oli rentoa porukkaa, ja soitin ennen tutkintoa varmaan kaks tuntia. Asteikot sun muut meni täydellisesti, improvisoitu soolo oli jeees, ja muissa kappaleissa tuli virheitä kyllä, mutta prima vistat meni taas ihan hyvin. Kiitettävä 4/5, en valita. 

- Outo mummo viihdytti ja huolestutti talon edustalla, kun tämä lakaisi kiviä tiellä. Vähän jäi vaivaamaan se, että olisi pitänyt mennä kysymään siltä, että mitä se hommaa ja mistä se on tullut. Ja pelkäsin että se jää auton alle. Mutta sitten se kuitenkin meni ihan omaan kotiinsa "siivottuaan".

- Saan hesarin vuosikerran hyvästä äidinkielen opiskelusta. 

- SUOMI VOITTI, JAUUUUU! 

- Taidan päästä kotiin viikonloppuna (: 

- Infected Mushroom - niiiiin hyvää huippua jee! 

- Jotain muuta, mut cannot remember. 

-Sain luettua ruotsin pääsykoe aineiston tänään ekaa kertaa loppuun :D ja koehan tässä parin viikon päästä. Ei musta taida tulla ensi syksynä (yliopisto)opiskelijaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti