perjantai 28. kesäkuuta 2013

Haluutsä sun Kirk Hammeriin neonvihreet kielet?

Voivoivoivoioi!!!! Tämä postaus kertoo mun ja kolmen kaveripojan matkasta Helsinkiin ja Rock the Beachiin keskiviikkona. Voi pojat! Se oli ihan huikea reissu! Automatka Kalajoelta Helsinkiin meni rattoisasti, ja mukavasti, sain nauraa niiiin kovin hirmuisen paljon ja oikeestaan koko reissun ajan! Oli vaan niin parhautta. HUhuhu. Tuolla porukalla vielä uudestaan! (:
Asetuttiin heti taloksi. Pohjalle muutama kalja ja kortin peluuta, niin niinhän siinä kävi että Pää Kii jäi näkemättä. No ei se mitään, koska kyseisen bändin oon jo kerran nähny ja varmasti tuun vielä näkemään jossain.

Festarialueelle ku päästiin niin ekaks hakeen metrilakua ja tokaks hakeen juomista. Koska ei paljoa muuta hyvää ollut tarjolla sillon ku me alueelle mentiin, mentiin vähän kuunteleen Gaslight Anthemia. Sitte taidettiinkin mennä taas kalja-alueelle josta kuunneltiin pari biisiä Billy Talentilta, koska kiire oli varaamaan hyvät paikat Queens of the Stone Agen esitykselle. Ja ehkä 3. riviinhän me päästiinki. 

Mua vähä ärsyttää että kaikki mun keikkakuvat oli tosi huonoja ): 

No mutta QOTSA veti loistavasti livenä! Vähän harmitti, että I Appear Missing ei soinut tuolloin ): 
Qotsan jälkeen juoksin täysillä Stone Souria katsomaan. Kylläpä Corey Taylor oliki komea mies o:  Ja hyvä laulaan tietty. 

Green Day ei myöskään kiinnostanut niin paljon. Kalja-alue kiinnosti enempi. 

Viimenen tunti vietettiin vähän kauempana rannasta riippukeinussa loikoillen ja rauhoittuen. Mää kyllä tykkäsin festarista. Ens vuonna lähen varmasti uudelleen, jos siellä on hyviä bändejä. 

Paluumatkakin meni hyvin. Hyvin hitaasti syystä että tietyö, mutta nauruunhan siinäkin meinasi kuolla. Huipun huipun huippua! 

Niin, että mää joudun Jyväskylään opiskelemaan ruotsin opettajaksi! Jos siis sinäkin olet suuntaamassa sinne, ehkä jopa samalle linjalle ku minä yliopistoon, ja olet mukava ihminen, niin kontakta mej, vois olla kivaa tutustua jo ihmisiin ennen Jykylään muuttoa (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti