maanantai 22. heinäkuuta 2013

I miss you already

Jep, blogin päivittely on kyllä jäänyt, mutta josko se taas tästä kun tämä kämpän etsiminen on päättynyt. Semmoinen nimittäin löytyi kaverin kanssa Jyväskylän keskustasta, ja voi sitä helpotuksen määrää kun sain puhelinsoiton että kämppä on meidän (: Ei siis kusisia soluja tänä vuonna! 

No minä en sen kummemmin kerro muusta kuin viimeviikonlopusta, koska edellisiltä viikoilta ei ole kovin muistikuvia. Ainoastaan se stressi joka ravisteli kroppaa ja sai naaman näyttämään siltä että olisin saanut pahan allergisen reaktion. 

No sen voisin sanoa, että ompelin mun valkoisesta tunikasta hihat pois. Semmoisten läskien hihojen takia se näytti raskausmekolta (tai sen takia että se on kokoa joku 38/40) 
Tältä se näytti ennen...
Nyt se näyttää tältä:


No nyt oli kuitenkin normaaliin elämään palauttava viikonloppu. Sen vietin missä muuallakaan kuin Kalajoella tehden pieniä, mutta ihania ja onnellisia ja virkistäviä asioita. Kuten: 

- Kurtista ja Courtneystä kertova dokkari ( joka oli muuten huono, koska se oli niin huono että voisin kirjoittaa sen huonoudesta viiden sivun esseen) 

- maailman paras kahvila ( voittaa Emsut ja Ansut mennentullen) Siiri Plassilla. Tyyriimmän puoleinen se kai oli, taino, kaksi kahvia, pannari, kakkupala (eli 1/4 koko kakusta) yhteensä 12 € sisältäen santsikupit. Mutta kahvila oli söpössä ja romanttisessa aitassa oikeen idyllisessä (oonkohan koskaan käyttäny tuota sanaa) vanhassa ööö pihapiirissä. 

- rento rullistelulenkki

- Fringen eka jakso, sarja vaikutti muuten hyvältä. Ehkä aletaan seuraaman sitä (?)

- Sandy Kelt, eli irkkubaari joka kesällä avasi ovensa Kalajoella. Mukava pleissi, mutta liian kallis juopottelulle, kyllä sielä yhden tai kaksi käy juomassa, sillä sisäänpääsymaksua ei ollut ( kalja 7-7.50, 0.5l Magners 8.00 ja Irish Coffee 9.00 euroa) 

- POKèMON PELI GAMEBOYLLE. OON TAAS NIIIIIIIIIN KOUKUTTUNUT! 

- Sunnuntai kalja ja jätski kristillisenopiston asuntoloiden takana puistossa 

- rakkautta ja onnea <3

Jei, kai sitä joutuu raahautumaan lenkille tuonne ihanaan syksyiseen säähän (ja ei ette kuullut siinä sarkasmia)

4 kommenttia:

  1. Fringe on parhautta! Kattokaa ihmeessä koko sarja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mää muistin ku sää kehuit sitä tosi paljon yläasteella ja käskit mun opetella soittaan sen tunnarin pianolla (:

      Poista