maanantai 12. elokuuta 2013

Helouwwaa

Hei taas. Olen nyt kotona. Mutta lähden varmaan kohta taas Kalajoelle koska täällä on tylsää. En yhtään tiedä mitä tekisin, ja silmään sattuu aika lailla. Ei tee edes mieli syödä eikä liikkua. Ja Gameboy ja Pokémon on Kalajoella.

EI HITSI ETTE ARVAA MITÄ TEIN EILEN!? Mää kattoin kaksi aivan ensimmäistä Pokémon jaksoa VHS:ltä!!! Löysin kirpparilta pari videoo 4 eurolla ja haettiin Samulin vanha VHS-soitin ja voi että, katoin siltä Pokemoneja :33 Jos joku haluaa lahjoittaa/myydä mulle vanhoja toimivia pokemon videoita, niin tänne vain!! Jooo, voisinkin käydä kirjastossa kattoon josko siellä ois jotain ja painua takasi Kalajoelle :3
Suurempia ei ole tapahtunut kuin etten mene Jyväskylään, vaan Kokkolaan konservatoriolle musiikkia opiskeleen. Heh. Ylihuomenna alkaa koulu, muttei jännitä, ainoostaan ne haukut jotka saan kun en oo soittanut koko kesänä kuin ehkä kaksi tuntia.

Kesä on siis ohi. Mitä tein koko kesän? Olin töissä. Olin Samulin kanssa. En muuta. No yhet festarit kävin. Ja talviturkinki onnistuin heittään toissa viikonloppuna. Trivial Pursuitia on tullut pelattua myöhään yöhön.

Täällä alkaa oleen enemmän kuvia Samulista ku minusta. Pitää varmaan palkata oma kuvaaja tai sitten vaan ostaa semmonen jalka, että saisin kameran jotenki järkevästi. 
Ja juotua tullut on. On on.
Sibeliuskin tuli pelaan meijjän kans Tribaalia.


Lauantaina käytiin Oulussa shoppailemassa, ja kavereitten kämppää katsomassa. Huh, onneksi ei tarvi muuttaa ainakaan tänä vuonna, ellei sitten tuo Alavieska/Kalajoki - Kokkola väli ala tuntuun liian raskaalta.. 

Voi että kun on outo olo. Ei oikeen mikään nappaa. Mutta mielummin mää täälä oon ku töisä, se on varma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti