maanantai 2. syyskuuta 2013

Oh god, I'd like to be like her

Hei pitkästä aikaa. 

Venetsialaiset. Mitäpä niistä. En nähnyt ilotulitusta mikä vähän harmittaa, koska en ole ikinä niitä Kalajoella nähnyt, ja olisin halunnut oppia kuvaamaan niitä. Mutta minkäs sille voi kun kaljahammasta alkaa kolottaa. Täällä Kalajoen kotosalla siis nysvättiin sohvalla telkkaria katsoen viettäen peruslauantaita. Ilman Trivial Pursuitia. Sitä me pelattiin perjantaina jo. 

Mikähän siinäkin on kun on syksy ja aurinko paistaa päivällä ja aamupäivällä täydellä terällä ja on pirhanan kuuma. Nyt on syksy! Se aurinko sais painua jo toiselle puolelle maapalloa ja tulla sateet ja harmaus ja kolkkous. Tosi typerää käydä lenkillä kun pukeutuu syksyn mukaan, mutta sitte tuleekin aivan älyttömän kuuma ja ärsytys. 


Mitenhän selviän tästäkin viikosta. Kalenteri näyttää tosi täydeltä. Olisipa jo perjantai, olisi kauppojen yökin. 


Sanokaa HETI jos haluatte kuvien poistuvan. Toissa viikonloppuna oltiin Kankaanpään hörhiäisissä hörhöilemässä. Baarissa. Oli ihan jees. Ja oli kiva kun oltiin lähes kaikki koossa. 


Voisin alkaa pitämään enemmän huolta itsestäni. Vaikka ulkonäöstä ja terveydestä. Liikkumaan joka päivä ja syömään terveellisemmin. Ja jättämään tuommoiset viikonlopun herkuttelut pois tai vähentämään ainakin. Pitäisi oppia sanomaan EI, EN HALUA. Kun enhän minä oikeasti halua. Mutta niin, ei ole päätä eikä häntää tässä tekstissä. Lähtisin siis ajamaan kotia kohden. 

2 kommenttia: