maanantai 14. lokakuuta 2013

Lomalle hyvä aloitus on hammaslääkäri

JJep. Eka lomapäivä ja minä juoksen päätä pahkaa hammalääkäriin. Onneksi oli vain tarkistus, eikä tarvinnut viettää loppupäivää puoli naamaa turvonneena/vammaisen tuntoisena puudutuksesta. 


Voi mää oon niin rakastanu tätä syksyä, kun se on ollut niin upea ja pitkä! Ooo, niin tulee tähän aikaan aina kaikki vanhat ihanat muistot mieleen.. Ja hei, tällä viikolla saattaa tulla lunta! Onko kukaan tästä yhtä innosaan ku minä?? 


Tänään käytiin viemässä (toivottavasti) vikat kamat Kokkolaan. Samppu jäi sitten sinne. Minähän en suostu nukkumaan yksin sängyssä. Voivoi, en tiedä miten tuun kestämään nämä muutama/pari päivää erossa. Näin kauaa ei olla varmaan kesäloman alun jälkeen oltukaan erossa. No, tää on vaan harjoitusta tammikuussa alkavalle koettelemukselle.. 

No mitäpä minun lomaani? No, ajattelin urheilla sen minkä kerkiän (4 kertaa päivässä oli tavote, mut se taitaa jääjä), soittaa melekosesti (4 tuntiä päivässä oli tavote, mut se taitaa jääjä) nähdä kaikkia kavereita, ja se toivottavasti toteutuu! (= 

Mukavaa lomaa kaikille jolla semmoinen on

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti