lauantai 2. marraskuuta 2013

All Hallow's Eve

Huomenja! 

Meillä vietettiin eilen Halloweenia. Se on oikeen mukava juhla, toivon, että joskus tulevaisuudessa kun mulla on oma talo niin sen ovelle tulee pieniä zombeja, vampyyreitä ja kummituksia huutamaan :" Karkki vai kepponen!" 


Me tehtiin itse kurpitsalyhty, Jack O'Lantern. Ensiksi minä tietysti testasin, että puukko on tarpeeksi terävä, ja Samuli hoiti sitten loppu homman. Anteeksi tämmöinen huononlaatuinen kuva, mutta mää otin tämän vaan Samulin facebookista, koska en jaksanut alkaa siirteleen kuvia konnelta toiselle. 


Meillä oli pelottavia karkkeja, ja oransseja kynttilöitä ja pelottavaa ruokaa. Veristä matokastiketta ja nakkisormia. Harmi vaan myrkkybooli oli liian myrkyllistä niin sitä ei voinut juoda ): 
  Leipoin myös pääkallo leivoksia. Ohje, jota muokkasin hieman löytyy täältä .  Koitettiin me kattoa yhtä kauhu leffaa, mutta en millään jaksanut kattoa vaan painelin nukkumaan.

Tänään mun piti ensin mennä koululle soittaan ja sit lenkille. Viis minuuttia tuon sanomisen jälkeen sanoin, että Paskat, mää en vaihda tänään yövaatteita ollenkaan pois, en meikkaa, en lähe mihinkään vaan katon kaikki SuperEd86:n kaikki 163 videota YouTubesta. Nyt näyttää siltä,  että joudun vaihtamaan vaatteet, meikkaamaan, ja poistumaan tästä rakennuksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti