keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Örp

Söin tänään jauheliha-rakettispagetti juttua. Kaivoin siittä ne jauhelihat pois. Kyllä. 

Jotenkin jännästi on jäänyt päälle sekin, että koulussa otan AINA kasvisruokaa (Paitsi pitsapäivinä.) Se on yksinkertaisesti parempaa. 

Jotenkin mun ajatukset lihaa kohtaan on jyrkistyny. Possua en suostu syömään enää ollenkaan. Sisäelimet on ollu pannassa jo kauan. Ja viimeisin kauhun hetki oli kun ajattelin syöväni kaupan valmishampurilaisen välissä olevan "jauhelihapihvin". Annoin sen Samulille.

Muutenkin useammin tulee valittua ulkona syödessä kasvisasia. Ainakin pikaruokaloissa, jos niihin joskus vahingossa eksyn.

Kämpällä tulee tehtyä enemmän lihasta juttuja. Jauhelihasta. Ja nekin närpin pois. Söin viimeviikolla nakin. Se oli oksettavaa. Makkarat on oksettavia. 

Empä usko että minusta silti mikään täyspäiväinen kasvisruokailija tulee. Kotona en edes saisi olla. Ja kalliiksi tulee tehdä kaksi eri ruokaa kämpillä. Taino, me melkein kyllä jo tehdään kaksi eri ruokaa. 

Odotan innolla että pääsen lukemaan Lihan syömisestä -kirjan. Mitä se tekee mun mielelle ja suhtautumiselle lihaan. En tällä hetkellä tiedä mistä tämä mun lievä lihainho tulee. Onko se koska kasvis on eksoottisempaa, paremman makuista, vai koska liha on kaikessa mielessä ällöttävämpää. Ehkä se selviää tuota kirjaa luettaessa. Ja mun kaikki empatia,sympatia ja huoli ja kaikki eläimiä kohtaan on kasvanut. Haluisin liittyä Suomen Luonnonsuojelu liittoon. 

Olen löytänyt uuden bändin. Melvins. En kyllä vielä tiedä tykkäänkö tästä vai enkö. 

2 kommenttia:

  1. Aina parempaa, ku Linkin Park. Siis toi Melvins. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta noi molemmat on parempaa ku joku ananas varas

      Poista