sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Pian näette vain turhia kuvia

Ja turhaa tekstiä. Miten saamaton onkaan ollut tämä viikonloppu! Tämä päivä on valehtelematta mennyt lattialla patjalla makoillen, ja Frendejä katsellen. Tosin tekstitysten kanssa värkkäämisessä meni hermot, niin en niitäkään sitten kattonu ku kolme jaksoa. Ja sen verran jaksoin yövaatteiden päälle heittää hupparia ja collareita, että hain keksitarvikkeet Siwasta. Niitäpä ollaan vaan mussutettu. 


Eilinenkään ei ollut parempi. Vähän kävin kaupungilla kierteleen kaverin ja sen pikkusiskon kanssa. Illaksi piti hakia juotavaa ja syötävää. Ja ilta menikin What would I saylle nauraessa. 

Me ei kyllä olla terveellisen ruoan ystäviä... 

Eino puhalsi täälläkin sen verran kovaa, että piti siirtää patja olohuoneen lattialle. Makuuhuoneen ikkuna piti niin outoa ulinaa kun tuuli kovemmin, ettei sielä ois mitenkään pystyny nukkuun. Ja tuo peltikattokin pitää aivan hirviää meteliä... Mutta eipä siinä, oli kiva nukkua lattialla. Ja vielä kivempaa on tänään ollu löhöillä täällä.


Nyt mun tekis mieli vähän pitsaa. Vaikka pakastepitsaa ja päälle pestoa :3 Mitenhän saisin tuon ukon lähteen hakkeen mulle vähä evästä :D 
Toivottavasti ens viikko ois vähä tehokkaampi. Ainakin se näyttää ikävän täydeltä, ja keikkakin ois keskiviikkona D:  

2 kommenttia:

  1. Tuo Eino myrsky oli kyllä ihan kauhee:ss, meillä kaatu pari puutaki, ja meni hyvimajasta yks ikkunarikki.. ei ollu kivaa jälkeä.

    VastaaPoista