perjantai 10. tammikuuta 2014

Mjau

Toukokuu:
oli täynnä musiikkia. Kävin Jyväskylässä musiikin pääsykokeissa, suoritin 2/3 kitara ja rumpututkinnot aivan hyvin arvosanoin, mikä hämmästytti, koska reenaaminen oli vähän mitä sattuu... Hei ja niin olihan mulla Kokkolaan konsalleki pääsykokeet!

Kesäkuu:

alkoi yo-juhlilla. Koululla oli kivat, sopivan liikuttavat, mutta hyvän mielen jättävät, ja sää oli mitä mainioin! Kotonakin oli kivaa, mutta kun kaikki tuli yhtäaikaa, niin meinas loppua talosta happi.. 
Siitäpä heti juhlaviikonlopun jälkeen kello 6.30 alkoi työt terveyskeskuksessa laitoshuoltajana. 

JUHANNUS oli ihana :3 Paljon herkkuja, hyvää ruokaa, vähän juomaa, kaunis kesäsää, pienellä kaveriporukalla grillaus... Paras juhannus ikinä! 

Joo, ja kesäkuuhun mahtui myös Don Johnson Big Bandin keikka, ja Rock The Beach äijäporukalla. Huippua oli sekin. Ja vaikka mitä pientä kivaa (: 

Heinäkuu:Opiskelupaikka Jykylästä varmistui. Kauheaa asunnon etsintää ja ressaamista.

Elokuu:

Asuin Samulilla. 14.8 hukassa matkalla kouluun ja koulussa. Kokkolassa. Paikka Jykylän yliopistossa on vielä, mutta en aio mennä sinne. Josta tulikin mieleen, voinko mää hakea nyt keväällä amk:hin ja jos sinne pääsisin niin pitäisin sitä paikkaa varalla, kun mulla on syksyyn asti tuo yliopistopaikka kuitenkin "varalla".

4 kommenttia:

 1. mitenkäs oot pärjäinnäyt kun poikakaveri on ollu armeijassa:) ??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erinomaisesti! Kävi nimittäin niin ettei hän lähtenyt sinne b c(:

   Poista
  2. aijaa:) onpa mukava! sekö sai puhuttua itsensä sieltä pois:)) ?

   Poista