torstai 16. tammikuuta 2014

When I sleep, I am there. The place no one knows. It's my world. And mine alone

Nyt  on kyllä koulun puolesta niin paljon hommaa että kun koulusta tulee niiin saa laittaa suoraa yövaatteet päälle. Tälläkin viikolla oli yksi 12 tuntinen päivä (aamu ysistä ilta ysiin). Kaikki johtuu tuosta Sinfis jutusta, ja hei, ensi viikon sunnuntaina on konservatorion sinfoniaorkesterin ja kuorojen ilmainen konsertti Snellman-salissa kello 19.00 eli sinne nauramaan meille, eikun siiis.

Syyskuu:

Ramppasin Kokkola-Kalajoki-Alavieska väliä ku mikäki. Sitte mun kalenterissa on pari viikkoa tyhjää, kunnes 11.9 "Meil on kämBä <3 " Tuosta yhteen muuttamisesta pari sanaa. Kun sain tietää että lähden Jyväskylään, ehotin sitä sillon jo ukolle, mutta se ei varmaan oikee tajunnu, että oon oikeasti lähössä ja oikeasti ehdotan sille yhteenmuuttamista. Kun kuitenkin tulinkin Kokkolaan, niin taispa yhteisen kodin hankkiminen olla aika selvä juttu. Yllättävän helposti me tämä saatiin. Ja vaikka tämä ei nyt oo mistään moderneimmasta päästä, ollaan me saatu tästä ihan meijän näkönen ja viihytään täällä hyvin. Eka mua kyllä ällötti täällä, mutta kun me kaks päivää tätä siivottiin, niin se ällötys häipy. 

Lokakuu:
Sisustusta, lintsausta, Taiteiden yö ja Kaustinen, siirryin Lumian kautta nykyaikaan. 

Marraskuu:
HALLOWEENEJÄ! Ja pokemonia. Jaksoin vissiin jotain urheillakin. Jaksaisimpa vieläkin. 

Joulukuu:
Varmaan ihan peruselämää.


Jep, siinäpä mun vuosi. Aika paljon on sattunut vuoden aikana. Viimeksi näin paljon on varmaan tapahtunut, sinä vuonna ku pääsin ysiltä. Onneksi oli hyvä vuosi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti