tiistai 4. helmikuuta 2014

Suomen aktiivisin bloggaaja täällä hei

Aivan ensinnäkin mun täytyy ihmetellä, että miksi MIKSI joku jolla on näin uskomattoman taivaallinen ääni, ei tee parempaa musaa?? Tämän laulajan pitäisi tehdä jotain huippua stoneria, jotain Mars Red Skyn tyylistä. Mutta okei, tää biisi on hyvä, se on lähes huippu hyvä, mutta koska tyyli on vähän tämmöistä niin se on vaan huipp hyvä. joten olkaa hyvät ja kuunnelkaa. 

Niin siis tarkoitan tuota kertsin ääntä. Oh voisin itkeä. Vois tehä tästä coverin.

No sit siihen meijjän koulun 30 vuotta ammatillista opetusta konserttiin. Oih. Pietarsaaressa se meni ihan ok, oli meillä vissiin kakskyt kuulijaakin siellä, mutta Kokkolassa. Ainakin oli sali täynnä. Mun mielestä esitys meni hyvin ihanasti, ja oisin halunnu tirpasta turpaan sitä koko ajan valittanutta sopraano ämmää, joka ensisanoikseen jotain valitti. Pää kiinni. Se oli huikee show! Kapu oli niin ihana ja innostava ja ilosen näkönen että piti kattoa kattella kun Sibbe saatiin lopetukseen ettei kyyneleet ois alkanu valuun pitkin naamaa. Ja jatkot oli kans! Kilta baarissa jazzia ja oli niin eri meininki ku jossain Kaustisella "nimeltämainitsematon henkilö kännissä"-bileissä. Siellä oli mun opettajia ja kaikkia ja olisi ollut kiva juoda enemmän ku kaks kaliaa, mutta koska veto niin ei sitte. 


Urheillut oon jonkin verran nyt ku pääsee koulusta jopa ennen ilta yheksää. Aamu-uintia on tullu harrastettua jonkin aikaa, ja parit lenkitki oon viikossa käyny heittään. Oon jääny koukkuun Australian Master Chefiin niin se vie kyllä petollisen ison osan arki-illoista. Homemade burgers, NAMS! 

Nyt oon sitte kriiseilly itteni kanssa. Kuten ehkä ootte lukenut rivien välistä, en oo mikään maailman iloisin ihminen, ja haluan muutoksen siihen. Itsetuntoni ja -luottamus on aikalailla nollilla. Haluan olla pirteämpi. Haluan luottaa itseeni. Haluan hyväksyä itteni tämmösenä. Koska se, että en hyväksy vaikuttaa kaikkiin mun elämäni osa-alueisiin. En halua olla hullu, valittaja, ämmä. Jos siis jollain on jotain vinkkejä, joilla voisin koettaa kohottaa itsetuntoa, niin tänne päin, kiitos! 

Tämmösen  löysin MLL:n sivuilta ja aion sen tähän blogiini myös tehdä. 

Jatka seuraavia lauseita ja tutustu itseesi paremmin! Yllätyitkö jostain aivan uudesta puolesta, joka tuli mieleen?
Jos olisin eläin, olisin... villinä juokseva mustangi heppa preerialla.
Jos olisin kukka, olisin... valkoinen ruusu
Jos olisin puu, olisin... koivu
Jos olisin ruokalaji, olisin... pasta? :O 
Jos olisin rakennus, olisin... 1800-luvulla rakennettu punainen talo.
Jos olisin kirja, olisin... musiikinkirja
Jos olisin soitin, olisin... rummut
Jos olisin mauste, olisin... curry
Jos olisin biisi, olisin... surullinen biisi
Jos olisin elokuva, olisin... kauhua

C. Aika tutustua sinuun paremmin
1. Ketkä ovat ihanteitasi? Miksi? **** koska hän on kaunis, upea kroppa, hyvä urheilussa, hyvä koulussa, mukava, aina olen halunnut olla kuin hän.

2. Mitkä asiat tekevät sinut onnelliseksi ja mitkä asiat saavat sinut surulliseksi? Surulliseksi saa ainakin minä itse, se miten ajattelen, vainoharhaisuuteni, ja se etten osaa olla normaali ihminen, ja eläinten kuolema. Onnelliseksi saa... no onnellisuus kohtauksia tulee Samulin kanssa sohvalla loikoillessa, ja hyvin mennyt keikka, ja kaunis luonto.

3. Milloin olet kaikkein tyytyväisin? Uskotko voivasi saavuttaa ilon ja onnellisuuden? Millä tavoin? Kun olen onnistunut jossain haastavassa, esim. tutkinnossa. Uskon saavuttavani ilon ja muun muuttamalla ajatustapaani.

4. Miten suhtaudut elämään? Oletko pikemminkin optimistinen vai pessimistinen? Miksi? 
Pessimisti henkeen ja vereen. Siksi, että pessimisti ei pety, ja sitten kun käykin paremmin kuin odotti, niin ilo on kaksinkertainen. Suhtaudun elämään...pelokkaasti. Pelottaa tulevaisuus, saanko töitä, saanko töitä josta nautin, saanko talon jonka haluan, olenko yksin, en halua vanheta...

5. Mikä merkitys rahalla on sinulle? Jos sinulla olisi paljon rahaa, mitä tekisit sillä? Rahalla on aika iso merkitys. Ostaisin semmoisen talon jonka ehdottomasti haluan, säästäisin, matkustaisin...

6. Oletko mieluummin samanikäisten toverien vai vanhempien kanssa? Oletko mieluummin samaa vai toista sukupuolta olevien kanssa? Miksi? Hmm... Varmaan vahempien kuitenki. Tuntuu että samanikäiset arvostelee paljon, mutta vanhemmat ei taida välittää..? Samaa sukupuolta olevien, koska emmää kyllä enää osaa olla ukkoporukassa luonteva. Toisaalta akat on ärsyttäviä ärsyttävine juttuineen, ja niin. Joten sanoisinko että s.puolella ei ole väliä, kunhan on samanhenkinen ihminen ku minä? 

7. Mitä ystävyys merkitsee sinulle? Oletko mielestäsi ystävänä hyvä? En ole hyvä ystävä. En jaksa raahautua mihinkää mikä minua ei kiinnosta ystäväni pyynöstä. Silleen luotettava joo, muttei mulle kyllä koskaan kerrota mitään, joten en kai sitten ystävien silmissä ole luotettava? (no niin siinä se taas tuli). Voisin olla parempikin ystävä.

8. Mikä on elämäsi tarina – onko se selviytymismatka, kärsimysmatka, suuri seikkailu, satu vai jotain muuta? Ööö.. se on lastentarina.

9. Mikä elämässä on mielestäsi arvokasta? Rrrrakkaus äl oo äl, ja perhe. Ja kisut. Ja terveys.

10. Uskotko Jumalaan tai muuhun korkeampaan voimaan? En.

11. Mitä ajattelet koulusta? Mikä koulussa on mukavinta? Missä onnistut parhaiten? Onko 
opiskelusta hyötyä? Lukiossa opin vihaamaan koulua. Tässä koulussa on mukavinta että saa opiskella sitä mikä kiinnostaa. Ja on kiva kaveri koulussa. Lukiossa onnistuin aikalailla kaikessa, täällä taas... No nyt on soittotunnit menny paremmin kun oon harjotellut päivässä tunnin enemmän kuin ennen. On hyötyä tietty.

12. Mihin ammattiin haluaisit ryhtyä? Oletko jo valinnut, mihin ammattiin aiot? Mitä haluaisit tehdä, kun tulet aikuiseksi? Mitä aiot tehdä silloin?  Jotain tehdä musan kanssa, opettaa. Haluan mennä naimisiin, asua unelmatalossa, pitää liikunnan elämässä, soittaa.

13. Oletko tyytyväinen itseesi? Missä asioissa olet hyvä? Missä asioissa haluaisit olla parempi? En. En tiedä missä olen hyvä. Kerro sinä. Olen hyvä kiusoittelussa, ja tietyssä porukassa hauskuutamisessa heh. Haluaisin kehittää itsekuriani, haluaisin olla aktiivisempi kaiken suhteen, haluaisin olla rohkeampi, haluaisin osata soittaa paremmin.
14. Tuntuuko sinusta, että vanhempasi ymmärtävät sinua? Onko joitain asioita, joissa toivoisit heidän toimivan toisin? Juu no ei. Saisivat siirtyä nykyaikaan ajattelussaan ja asioiden ymmärtämisessä.

4 kommenttia:

 1. jooo, sää voisit olla aika paljonki positiivisempi..nuot vastaukset oli aika negatiivisia. Ja ootko miettinyt että kaverit kertois sulle enemmän juttuja jos tekisit niitäkin juttuja mistä ne tykkää mutta sää et välttämättä.. ei aina voi mennä oma pillin mukaan? :oo..näin suoraan sanottuna. !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh no kysymys onkin miten. Ja jos nyt luulet että minä oon kaveriporukasa se joka päättää mihin kahvilaan mennään ja mitä tehdään illalla, niin wrong. Tässä on lähinnä kyseessä se, että olen oppinut sanomaan ei, kun mua pyydetään esim. luovuttamaan verta tai lähtemään illalla pubiin kuuntelemaan bändiä. Ja kun minua väsyttää, eikä ole kiinnostusta sanon ei, ja silti tulee huono omatunto, että kyllä pitää aina tehdä niin kuin kaveri pyytää.

   Poista
  2. Hyvä vaa että osaa kieltäytyä. Ei saa olla liian kiltti :)

   Poista