keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Photo challenge: clouds

Kuvaushaaste on vähän jäänyt, tyssäsi heti jo kolmanteen kohtaan - pilviin. Eipä oo pilviä (onneksi) paljoa näkyny. Tässä kuitenkin muutama ylikäsiteltyjä pilvikuva (se on vaan niin kivaa se kuvankäsittely). Tulikin mieleen, että kuvaushaaste vois olla myös tutustumismatka Photoshopperin ihmeelliseen maailmaan, sillä se on vihdoin munkin koneelle asennettu. Nämä pilvet/taivaskuvat oon kuitenkin muokannut tutusti ja turvallisesti Lightroomilla.

Viikonlopun näppärikurssilta selvittiin! Jäi ihan hyvä mieli, keikka meni kivasti,vaikka meitä oli lavalla semmonen 170 soittajaa. Selkä ainoastaan kipuili lauantaina ja sunnuntaina, mutta muuten ei sen kummempia. Kivat biisitkin meillä oli. Maanantaina tehtiin muusikon perusvalmiustunnilla kitaraduona näppärikurssista bluesbiisi. Sinä päivänä ylitin itseni - soitin improvisoidun kitarasoolon jonkun muun kuullen kun oman opettajan ja lautakunnan ja lauloin yksin pari kohtaa biisistä luokan edessä! Never done that. Ja ei sekään niin paha ees ollu.

Jjoo, mitäpä muuta. Tein täsä hyvää kinuskia :2 dl kermaa, 2 dl fariinisokeria sekoitellen kattilassa miedolla lämmöllä 20min, sitte vajaa tl vaniljasokeria ja nokare voita, jähmettyy ja nam! 
Elämäni eka työhaastattelu olis maanantaina Lidliin, vähän jännittää :S 
kovasti pitäis soitella tutkintoa ja piano ensemble festaria varten. Jos satutte oleen Kokkolassa 5.4. niin tulkaa kuunteleen Konsan saliin mua ja Tuulia, ku soitetaan norjalainen häätanssi ja argenttiinalaista tangoa! 
Tässä vielä kuva pölypilvestä. Miten tätä pölyä on silti joka paikassa, vaikka just siivottiin?? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti