lauantai 19. huhtikuuta 2014

Arkihaaste

Pääkiisiäispäivää!! 

Kaikki varmaan tietää facebookissa olevan arkihaasteen (kuvaa 5 päivää arkeasi ja haasta joka päivä kaveri mukaan)? Minäkin vihdoin sain semmosen, ja ajattelin toteuttaa sen myös täällä blogin puolella. Tässä siis arkihaasteeni ensimmäinen päivä eli eilinen:
Ukko jätti mut yksin kämpille, ja aluksi olin ihan suruissani ja mutta sitten ryhdistäydyin ja ajattelin laittaa kerranki "kitaran tulille" kun kerran saan rauhassa soittaa. Mää en ikinä soita sähkökitaraa kun Samuli on kotona. Joku siinä vaan mättään. Akkaria soitan aina silloin tällöin.
Päivä 2/5 :
Osa trulleille varaamistani karkeista. Eihän meillä sitten ketään käynyt virpomassa. Oon ihan tosi pettynyt ): Nyt kuitenkin joudun syömään nuo ite pois,hheheh, se ei taas haittaa ollenkaan :D 

Jep, mites teidän pääkiisiäinen? Mullapa ei sen kummemmin, ku joulun tapaista suklaamässäystä vaan. Kokkoa ei meillä eikä meidän kylällä ole, koska on niin kuivaa. Varmaan lähetään vielä illemmalla ajeleen, ja katteleen poltetaanko muualla kokkoja. 

Mun tekemään kyselyyn bloginparannusehdotukseksi on vastannut 3 ja kaikki ovat äänestäneet enemmän kuvia. Se on siis johdolla. Vielä on alle vuorokausi aikaa äänestää. Haluatteko te kuvia nyt niinku enemmän minusta itsestäni, jotain luontokuvaa, kämppää, vai ihan jotain perusjuttuja vai mistäkä? 

Eipä muuta tällä kertaa, leppoisia päiviä vaan kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti