perjantai 11. huhtikuuta 2014

Hyvää päivää, mitä päivää, pääääsiäispäivää!

AAAasdkldfk, en kestä, ois jo se pääsiäinen lomineen täällä! 

En tiiä, mikä siinä viehättää, varmaan se auringon valo, suklaa, keltainen ja vihreä, lapsuusmuistot... Ja loma. En enää malttanut odottaa, vaan käytiin hakeen pajunvitsoja ja pakkohan ne oli koristella kotoa pöllityillä koristeilla. 

Tänään laitettiin raeruoho kasvamaan, toivottavasti se kerkeää kasvaa ennen ensi viikonloppua. Oon ostellut pitkin huhtikuuta trulleille karkkeja, en edes tiedä käykö kukaan meillä... Jos jollain kerrostalossa asuvalla on jotain vinkkejä, millä voisi houkutella vieraita lapsia käymään meilläkin, ottaisin niitä vastaan, ettei meidän tarvi syödä noita kaikkia suklaita itse (vaikka ei sekään nyt mikään kauhea homma olisi ).
Tänään siis kaupasta tarttui mukaan narsissi, pikkumunia, Mignon muna itselleni ja mämmiä. Oon rakastunut 10 mämmin uusiin kerrosmämmeihin, kinuski ja vanilja, ah niiin hyvää.
Luovuuteni taidonnäyte..
Muuta mitä pääsiäiselle oon suunnitellut on pashan teko, ja pääsiäislauantain brunssi. Oon tainnut äireeltä periä tän, että kun joku pikku arjesta eroava juhlantapainen päivä on, niin sen annetaan näkyä (= Jos vielä saisin jostain ylimääräistä rahaa,niin hankkisin meille vaaleammat verhot, musta on aika synkkä väri kesää ajatellen. 
Täsäpä nyt oottelen että kaveri ukkoineen saapuisi tänne piristämää meidän perjantaita. Hauskaa viikonloppua! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti