sunnuntai 25. toukokuuta 2014

kesälomilla!

Kurmiau.
Meikäläiseltä loppu perjantaina koulu! Nyt ois jopa kaks viikkoa kesälomaa tiedossa ennen töitä. Ihan kiva vaihteeksi saada edes vähän lomaa. Tosin mun tili on kyllä toista mieltä..


Tehtiin toissaviikonloppuna pitsaa Suomen masterchef- voittajan ohjeella ja se oli täytää kuraa!! Oltiin tehty sillä ohjeella jo aikaisemmin pitsaa ja se oli täyttä kuraa, mutta ajattelin antaa sille ohjeelle toisen mahdollisuuden. Ei olis kannattanut. Ensimmäistä kertaa ku tehtiin sillä ohjeella pitsaa, siitä tuli liian sokerista, ja uudesta pitsasta tuli liian suolasta. Eiku roskiin vaan pellillinen pitsaa. Tänä viikonloppuna Samuli leipasi meille herkkupitsat. Mää en tee enää ikinä pitsaa. Joonas Hämäläinen, pitsaohjeesi (ja pullaohjeesi) on täyttä paskaa! 
Pitsani täyteet: tomaatti, sipuli, mozzarella, kalkkunaleike. Voisin hakee itse asiassa palan..
 Mitähän sitä hommailis nyt loman.. Tänään tietysti jännä Suomi-Venäjä peli. Aivan huikeeta on kyllä että tuolla joukkueella tulee hopea tai kulta! En ois kyllä uskonut... 
Ouluun päin pitäis suunnata ens viikolla käyttään ukkoa pääsykokeissa. Voi, ois niin kiva kierrellä kaikkialla, mutta ei oo rahaa.. ): Pitää varmaan tyytyä kotilomaileen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti