tiistai 20. toukokuuta 2014

Päiväni post-it lappusilla

Päiväni on ollut täynnä järkytyksiä

Samuli lähti kahdeksi yöksi pois )): Mä vihaan olla täällä yksin. Kuitenki joku kummitus tulee ja tappaa mut. Tähän mennessä ilmaantuneet merkit siitä on jo seuraavat : suihkussa ollessani kuulin epämääräistä musiikkia ja oletin että joku soittaa minulle, mutta eipä ollut tullut puhelun puhelua. Ja äskön kun dataan tällä makuuhuoneessa niin tuo ovi paiskautu ihan täysiä kiinni. Tai sitten kuolen vainoharhaisuuteen.

Toinen järkytyksen asia johti siihen että itkin taas pianotunnilla. Miks musta tuntuu että nykyään itken joka toinen pianotunti?? Nyt siihen oli oikeasti aihetta, sillä kuulin, että piano-opettajani vaihtuu syksyllä ): Se on vaan aina jotenki niin rankkaa. Kuitenkin kestää hetki enneku siihen opettajaan syntyy luottamus, ja uskaltaa soittaa iliman stressiä, uskaltaa myöntää, että nyt on jäänyt harjoittelu vähäksi, ja pystyy olemaan oma itsensä. Kyllä tässä vuodessakin on kerennyt jo kiintyä siihen omaan opettajaan. Ja nyt se kertoo että ei opeta mua enää ens vuonna :<< Voi en kestä. Saan varmasti jonku aivan kamalan opettajan. 


Ei tää päivä nyt aivan niin kauhea ole ollut ( perun tuon äsköisen yöllä kun joudun meneen yksin nukkuun), sillä huomaa to do before summer -listastani kohta töiden saaminen. Ainakin viisi viikkoa töitä on mulle luvassa, ja uskon että vähän enemmänkin. Pääsin samaan paikkaan missä olin viime kesänäkin. Masentavaa. No ei vaan :D pystyypähän ainakin toivottavasti maksamaan laskut kesälläkin. Vielä ois luvassa ainakin päättökonsertissa soittaminen, lied-näytössä soittaminen, harmonia opin eli kenraalibasson soittokoe.. Ja viho viimeinen soittotunti..


Tänään olisi ollut vuorossa koko vartalon lihaskunto. Eiliseltä on vielä niin kipeänä jalat (ja vatsalihakset) että ei puhettakaan moisesta. Pidän siis tänään lepopäivän ja toivon että keho olisi paremmassa voimassa torstaina. Tänään keskityn vaan datisteluun ja lohdutuskarkkeihin xD 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti