lauantai 3. toukokuuta 2014

Vappukuulumiset

Moikkista mooi, mikä mahtava viikko! 
No, ekaks tietysti se, että pianon D-tutkinto takana (: Ja yllättävän hyvin arvosanoin, vaikka ite en tietenkään ollut tyytyväinen soittoon. Kaikista parasta siinä varmaan on se, että saan vihdoin uusia nuotteja, ihanaa opetella taas uutta, kun tämän lukuvuoden suurin piirtein soittanut noita samoja kappaleita. Ja mulla ois tuolla kaapissa läjäpäin C-tason kipaleita, että tekeminen tuskin sen opettelun kannalta loppuu. Ja tutkinnon jälkeen äiti tuli Kokkolaan, ja kävin sen kanssa syömässä ja shoppailemassa :3 Eli siis hyvällä syyllä lintsasin luennon.
(Kuva by Samuli)
Vappua pääsin viettelemään oikeastaan vasta torstaina, keskiviikko oli iltaan asti täynnä kaikkea muuta musajuttuu (no yks kalja käytiin juomaan Killassa). Torstaina oli junioriharmonikoitten kaa keikka vapputapahtumassa, ja siitäpä se mun vappu tais alkaa. Käytiin ostaan torilta metrilakua ja tehtiin minibanaanimunkkeja ja maisteltiin simaa. Kaikki oli ja on niiin hyväää!!!!! Tää vappu on oikeestaan menny vaan syöpöttelyn ja juopottelun merkeissä. 
Perjantaina pidettiin vappubrunssi kun mulla ei ollut koulua. Se sisälsi hedelmäsalaattia, täytetyn ja paahdetun rinkelin (sisältäen kirjosavulohta,kurkkua,punasipulia,tomaattia NAM), coctailkarjalanpiirakoita, hedelmäboolia, mehua, munkkeja simaa.... 

Tänään oon ollu niin ahkera; oon kuunnellut kaks sinfoniaa musahissan kuuntelukoetta varten, soitellut, siivonnut Maa aikojen alussa -elokuvaa samaalla katsellen, tehnyt vähän yhtä musahissan tehtävää että nyt mää ihan varmasti ansaitsin blogin päivitystauon kera Ben & Jerry's purkki. 
Hmm, kerkeäisköhän sitä vielä tehdä retken Alkoon.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti