torstai 26. kesäkuuta 2014

Last night I had a dream about my true love and it wasn't you

Heipsankeikkaa! 
Mulla oli tuossa viikonloppu tiistai-keskiviikkona. Vaikka mulla maanantaina oli pitkä päivä ja pääsin töistä puolikuudelta, niin jotenki nuo kahen päivän vapaat tuntu silti hurjan pitkiltä ja hyvä niin! 
Tiistaina oli suunnitelmissa käydä Ylivieskassa ale-ostoksilla pyörällä, mutta koska saakurin kova tuuli (miksi oi MIKSI täälläkin nykyään tuulee joka ainoa päivä, oon jo kyllästynyt siihen Kokkolassa..) niin menin kuitenkin autolla. Ja eihän sieltä tietenkään mitään alejuttuja mukaan tullut, ei edes sitä 50mm objektiivia jota lähdin hakemaan :( ehkä ensi kerralla. Hyvät urheilurintsikat ostin kahellakympillä ja Ben and Jerry's purkin, heheh.
Leipoin myös pitkästä aikaa, tällä kertaa pappilan omenapiirakkaa, jota naatiskelin sen vadelmajugurttisuklaapala benkun kanssa. Oli muuten yllättävän hyvvää, suosittelen! 
Ja hei, villasukat kesällä??? En oo ikinä kokenut tätä aikasemmin.. Meikällä on ihan sairaan kylmä joka päivä!! Kuljen paksuilla collareilla, paksulla hupparilla, kietoudun pashminaan, on villasukat, ja silti mietin, pitäiskö hakea kynsikkäät. En pidä tästä. 
Tänään kaverin äidillä oli Oriflame-kutsut, ja pakkohan sinne oli mennä kemikaalifriikkinä. Ja tietysti sitä oli pakko jotain ostaa.Harmiksi onneksi Oriflamen kuvastossa oli lähes kaikki tuotteet alennuksessa. Jalkavoide maksoi 4.90, dödö oli vain 2.90, se oli oikestaan heräteostos, eihän mistään saa noin halpaa dödöä ellei se sitte oo jotain Rainbowta. Ja tilaukseen pistin 2.90 maksavan duo-rajauskynän, toisessa päässä valkoinen ja toisessa päässä musta kynä. Oisin tarvinnut pelkän valkoisen rajauskynän, mutta kun tuo oli niin halpa, niin pitihän se ottaa. Ah, mitä materialismi onnea.
 Oletteko te tilanneet / suositteletteko te jotain tuotetta Oriflamelta? (:

3 kommenttia:

 1. JOO Oriflame♥ Oon tilannu jo monta vuotta ja käyny ihan hirveenä tuotteita läpi :'D
  Tää rajaustussi on paras kokeilemani:

  http://fi.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=30475&tab=1

  ja sitte oriflamen suihkusaippuat on ihania kans, ainaki tää.

  http://fi.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=22667

  Niissä lehissä on aina just tarjoustuotteet, joka kuukausi tulee uudet tuotteet. :) Noita kahta ainaki on jatkuvasti tarjouksessa, ei kannata ikinä oriflamelta mitään tilata täyshintasena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuu, voi mää jo ootan että pääsen uudestaan tuommoseen iltaan jos ne kerta aina on niin halpoi siin lehessä :D ois kiva alkaa pitämään niitä kutsuja itellä, ku aina saa jonku emännän lahjan xD

   Poista
  2. ei muutaku pitämään kutsut ;DDD

   Poista