torstai 3. heinäkuuta 2014

I Never loved anything until I loved You


Viikon 26 liikkumiset:
Maanantai: 5,1 km juoksu, 23.51 min.
Tiistai: 6,2 km juoksu 31.06 min
Keskiviikko: kävely noin 5 km ja juoksu 7 km 35.27 min.
Torstai: lepo
Perjantai: Pyöräilyä 10 km ja 300 toiston  jumppa (25 punnerrusta, 75 haarahyppyä, 50 vuorikiipeilijää, 50 saksihyppyä, 50 kyykkyhyppyä ja 50 vatsarutistusta). 
Lauantai: 10 km juoksulenkki, 50 min.
Sunnuntai: Lepo. 

Täytyy kyllä sanoa, että oon noiden lyhyempien matkojen aikoihin hieman pettynyt. Mutta positiivista on se, että viime viikolla juoksu tuntui jopa hyvältä, koska se tunne on ollut toukokuusta asti hukassa. Kuitenkin nuot pitemmät matkat on näköjään pikkusen parantunut viime vuoden ajoista, mutta ei kuitenkaan ole vielä lähellä ennätyksiä. 
Seitsemän kilsan matkaa en oo aikasemmin juossut, joten nyt ajattelin tutustua siihen rennolla vauhdilla, kuitenkin tavoitteena alle 40 min. On aika jännä huomata, että viiden kilsan ja kuuden kilsan välillä aikaeroa on yli 7 min, mutta 6-7 kilsan välillä aikaerotus on vain reilu 5 min. En tiedä onko sitten noiden puolimaratonien juokseminen vaikuttanut muihinkin pitempiin matkoihin. 
Erityisesti tuo kympin juokseminen oli kiva "yllätys", en oo sitä pitkiin aikoihin juossut, joten menin puolet matkasta aika hitaasti, puolestavälistä loppuun kokoajan vauhtia kiristäen, eikä edes tehnyt tiukkaa. 

Nyt mulla on melkoinen ongelma, kun oisin halunnut juosta 21.1 kilsaa tällä viikolla, mutta se taitaa nyt jäädä haaveeksi, sillä viikonloppuna oon toivottavasti ukkelin kanssa ja se tuskin jaksaa lähtä hiljokseen pyöräileen mun rinnalle ku hölköttelen. Nyt en tiedä, että pitäisikö silti vähän liikkua jos kuitenkin innostun, vai pitäisikö suosiolla antaa jalan levätä loppuviikon, koska ensi viikolla aloitan uuden 4 viikon liikuntaohjelman ja ruokaohjelman, ja niiden aikana tuskin tulen paljoa juoksemaan... Ehkä se on vaan tahto-kysymys. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti