maanantai 28. heinäkuuta 2014

I wish I could stop thinking about you all the time


Viikon 30 liikunnat: 
Maanantai: Käsitreeni 40 min ( ojentajapumppaus 90 sekuntia, hypyt nelinkontin 15 kertaa, lankkupito varpailla laskien hitaasti 20:een, ojentajapunnerrus yhdellä jalalla 20 kertaa, etunojapunnerrus yhdellä jalalla 10 kertaa, etunojapunnerrus ristikkäinen käsi ja jalka ilmassa 10 kertaa. Sarjojen välissä taisi olla noin minuutin tauko, ja liikkeiden välissä 30 sekunnin tauko. ) 
Tiistai: Persetreeni 40 min ( sumokyykky kahvakuulalla, yhden jalan maastaveto kahvakuulalla, askelkyykky ristiin, lantionnosto ja puristus lähentäjillä, kyykky yhdellä jalalla, tasaponnistus syväkyykystä, askelkyykky taakse kahvakuulalla. Kaikkia liikkeitä tein 15 toistoa, paitsi yhden jalan kyykkyä ja askelkyykky taakse, niitä tein 10 kertaa.) 
Illalla vielä 3 kilometrin kävely avojaloin, ja välissä noin kilometrin verran juoksua maantiellä.
Keskiviikko: Kävely 5 km 50 min. 
Torstai: Kävely 5 km.
Perjantai: kävely 5 km. 
Lauantai: lepo
Sunnuntai : lepo. 

Viikonloppuna ei ollut tarkoitus pitää lepopäiviä, mutta perjantain iltavuorossa nuha paheni, joten katsoin, että turha sitä on mitään yrittää tehdä, alkaa vaan ärsyttämään kun ei pysty tekemään parhaimpaansa. Tänäänkin töissä heti kun alettiin siivoaan potilashuoneita, tuli kauhea hiki ja päänsärky joka jatkuu vieläkin.Lisäksi niska on tosi kipeä. Saas nähdä miten tämän viikon liikkumisille käy, luulen että huonosti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti