sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Viikonlopun kuvapläjäys


Nyt oli ehdottomasti tämän kesän paras viikonloppu! Koska mulle ei oltu sanottu kuinka kauan pitää perjantaina olla töissä, joten päätin lähteä jo yhdeltätoista viikonlopunviettoon! Hurauttelin ensitöikseni juuri katsastetulla autolla Kalajoelle, ja käytiin ukkelin kanssa viettämässä pari tuntia loma-asuntomessuilla. Kaikissa kohteissa taidettiin käydä, mutta en mä nyt tiedä, haluisinko mä tuommosta "mökkiä", joissa hinnat oli parhaimmillaan siellä 600 000 kieppeillä... Huh, melkeen miljoona jostain mökistä, ei kiitos. Mutta olihan ne ihan siistejä. Kuvia räpsin aika huolettomasti sieltä sun täältä, lähinnä kivoista sisustusideoista. 
Tässä kuvassa idea on sängyn yläpuolella olevat pikkulamput.


Toisilta mökeiltä oli paremmat näköalat ku toisilta.
Tässä tykkään vähän vanhahtavuudesta. Tuo piironki <3
Musta-valkoinen vessa on mun mielestä tyylikäs.
Melkonen loma-asunto..

Viikonloppuumme kuului myös grillaus, herkut ja juoma. Jotenki nyt tämä viikonloppu muistutti niin paljon viime kesän viikonloppua, niin ehkä siksi se oli niin huippu. Kyllähän me vähä koitettiin käydä Ylivieskassa shoppailemassakin, mutta saalis jäi vaan Punnitse ja Säästä namuihin ja musaan. Savisillalla käytiin myös kuvaileen, koska en oo siellä aikasemmin käynyt, ja ilma oli mahtava! 


Pääsipä sitä hellemekkoakin ulkoiluttamaan ^^

Eräässä seuraamassani blogissa oltiin tehty itse pehmistä, ja päätettiin mekin sitä kokeilla. Hurjan helppoa, kaataa purkin sisällön kulhoon, vatkaa n.3 min, noin 3,5 tunniksi pakkaseen, ja sitte vatkaa taas, sörsselit päälle ja naminami!
Itse tehtyä lakupekkaa!

Nyt sunnuntaina käytiin vähä ulkona käppäilemässä ja samalla keräsin luonnonkukkia maljakkoon koristamaan huonettani. Iltapäivällä kaverin uutta kämppää kattoon, ja kerkesimpä vielä nauttia ilta-auringostakin uuden Fit-lehden kera. Ja nyt saan vielä valvoa ja kuunnella musaa, koska huomenna yhdeltätoista töihin. Aika jännittävää. Mutta tosi kuumaa alkavaa viikkoa kaikille! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti