torstai 7. elokuuta 2014

Hassu vapaapäivä

Joo mun pomo tosiaan unohti ilmottaa mulle mihin aikaan mun ois pitänyt tänään torstaina tulla töihin, joten päätin vaan jäädä Samulille nukkuun :D 
Ollaanki nyt saatu viettää kolme päivää kahdestaan niillä, mikä on ollut ihanaa! Harjoittelua Kokkola-elämää varten. 
Tiistaina pääsin ajoissa töistä, ja lähettiinki pyörillä pitkospuita pitkin särkille. Oli ihanaa! Harmi, ettei niitä pitkospuita ollu ku reilu kolmisen kilsaa, kauhea matka oli itse niille pitkospuille xD
Maisemat noiden pitkospuiden ympärillä ei muistuttanu ollenkaan Suomea! Oli hassua suota ( en nyt tiedä suotyyppiä, koska opiskelin niitä joskus kymmenen vuotta sitten??), ja sitten semmosia lyhyitä puita. Muistutti enemmänki Australiaa. Mutta kivaa oli! 
Illalla puuhattiin tortilla-tonnikalavuokaa, alkaa oleen jo vakio ruoka, jos ei muuta keksitä, mutta ah, niin hyvää! Voisin joskus laittaa ohjetta tänne. 

Eilen illalla mun töiden jälkeen leipastiin Dumle-muffinseita ja käytiin taas pyöräilleen Plassilla ja Ämmässä ihastelemassa auringon laskua. Ja käveleen taas mystisillä pitkospuilla! 
Kaikki yläpuolella olevat kuvat ovat Samulin ottamia ja muokkaamia.
Tämä torstai päivä on mennyt ihan lungisti. Tai vähän tuskaillen, että mitä sitä tekis. Oli ihan liian kuuma tehdä mitään!! Paitsi piknikkiä!


Mitenhän sitä sais itsensä tsempattua viimeseen työpäivään...? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti