maanantai 4. elokuuta 2014

Päätin tuhlata palkkani kertaheitolla

Siltä musta ainakin tuntuu, että tuosta tonni seittemästäsadasta ei paljoo jäljelle oo jääny ^^ Mulla oli lauantai vapaa, ja päätin jo aikasemmin, että shoppaileen on päästävä!! Muutamia juttuja mukaan lähtikin, Pentikin lahjakortilla ostin kaksi glögilasia, (kuva lainattu Pentikin sivuilta) 8 € kappale. Kortille jäi vielä 24 €, tiedä mihin sen sitte käyttää.. Ideoita? (: 
Kirpparilta tuli löydettyä pari pianovihkoa, ja ruutupaita, joka nyt on pesussa, joten ei kuvia siitä siis. Tänään olisin mennyt leikkauttaan tukkaa palkinnoksi viidenneksi viimeisestä työpäivästä, mutta en päässyt ilman ajanvarausta, joten päätin käydä kierteleen vähän vaatekauppoja. Seppälästä löytyikin neljälläkympillä ihan kivannäköset maiharit, oon niin innoissani!! 

Niinjoo, ja uusi kalenteri ja ripsariki piti hankkia. Että periaatteessa pelkkää tarpeellista. 

Nyt mulla on vähän tekemisen puute. Kuudelta alkaisi pianokonsertti Akustiikassa, mutten millään jaksaisi ajaa autoa xD Liikkua ei huvita, koska on liian kuuma. Nälkä ei ole... Siivosinki jo. Pianoakin vähän pimputin. Ehkä vain istun ja ihmettelen ja odottelen huipparin alkamista :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti