perjantai 22. elokuuta 2014

sekasotku


pöö taas.
Muutamia ostoksia tulin tänne esittelemään ja jotain maisemakuvaa myös. Käytin täällä viimesetkin roposet Pentikin lahjakortilta. Neljä kuvassa olevaa kyttilää, sekä tuommoisen pussukan. Se pääsi peilin alle pöydälle romukopaksi. Sinne on hyvä heittää kaikki pikkusälä avaimista muistitikkuihin ja puuterihuiskuihin. 
Ja tuo musta kynttilälyhty on tosiaan sieltä Ikean reissulta! Makso jonku kuus euroa tai jotain..
Kesäin aikana meidän kaikki kasvit kuoli täällä, joten nyt on ollut operaationa etsiä uudet. Liilan tulilatvan ostin yöpöydälle ja tämän orkidean löysin Prismasta tarjouksessa vitosella. En ymmärrä onko tässä jotain vikaa kun se oli niin halpa. Ainoastaan lehdessä on tuommonen musta läikkä, joka kuvassakin näkyy, mutta muuten tuo on täynnä kukkia ja hyvässä kunnossa. Normihintaiset orkideat olisi ollut siellä yli 22 € että semmosta ^^ 

Ollaan Samulin kanssa käyty aika ahkerasti pyörien kanssa kuvaileen. Lähinnä ollaan oltu tuolla Kokkolan Camping alueella . Eilen tosin eksyttiin metsään ja minä ihan haltioissani siellä poimein mustikoita muovipussiin. Ja nyt ne mustikat pääsi sitten piirakkaan, NAM!  Ens viikolla pitää käydä sieltä puolukoita hakemassa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti