sunnuntai 3. elokuuta 2014

That bitch makes me feel so bad.


Moiks. Tämä viikko ei mennytkään ihan liikkumatta nuhan takia, vaan keskiviikkona otin itseäni niskasta kiinni; jos nuha ei pahene,vaikka käy meressä uimassa ja tekee rankkaa työtä, niin ei se muutu miksikään vaikka liikkuisinkin. Ja tuntu, että heti kun aloin taas liikkumaan, niin nuha alkoi parantumaan.

Keskiviikko sisälsi kävelyä 6 km 60 minuuttia, päälle vähän lihaskuntoa ( liikkeet viisi kierrosta putkeen tauotta: hyppynaruhyppely > 50, 40, 30, 20, 10 toistoa
Etunojapunnerrus+kyykky > 10 toistoa
Vatsarutistus > 50, 40, 30, 20, 10 toistoa. 
Eli siis joka kierroksella tein aina 10 punnerruskyykkyä, mutta vatsalihasten ja hyppyjen toistot vähenivät joka kierroksella kymmenellä. Aikaa tähän kului hieman yli 11 min. )
Illalla kävin vielä pyöräileen puoli tuntia.

Torstaina kävelin saman 6 kilometriä,  ja tein puolen tunnin jumpan ( 1. Penkiltä ylös nousu yhdellä jalalla,10 toistoa, 2. staattinen hauiskääntö hitaasti viiteen laskien, 3 kertaa molemmille käsille, 3. vaakaleuat pöydän alla, 10 toistoa, 4. kuminauhapunnerrus, 10 toistoa, 5. kylkinosto matolla, 10 toistoa. Kiertojen välissä lepäsin noin minuutin. ) 

Seuraavan kerran liikuin vasta tänään sunnuntaina, kun kävin hölkötteleen 6,2 kilsaa 40 minuuttiin. Tuntui, että kävely tulee jo korvista ulos, ja en jaksaisi juosta, joten päätin sitten hitaasti hölkötellä. Kivaa vaihtelua. 

Ensi viikon tulen ottamaan rennosti liikunnan ja syömisen suhteen. Syön ja liikun mielihalujen mukaan, ja yritän olla stressaamatta niitä. Töissä ja koulun aloituksessa on ihan tarpeeksi stressattavaa. Mulla on nimittäin töiden jälkeen vain 4 päivää vapaata, ja noiden päivien aikana pitää muuttaa takaisin Kokkolaan. En kerkeä levätä, ja rentoutua juuri ollenkaan! Stressaa ihan hirveänä jo nyt, miten ihmeessä tulen jaksamaan koulussa, tää viimenen vuosi on varmasti kamalan raskas. 
Se mitä mä nyt tarvin on viikon mittainen loma Lapissa möksällä, siellä kaukana kaikesta ukkelin kanssa kahdestaan, ilman konetta sun muita harrastaen ulkoilua ja luonnosta nauttimista, sitä mä nyt kipeesti tarvin. 

Jotta jaksaisin vielä kuusi päivää olla putkeen töissä, aion palkita itseni joka päivä töistä päästyäni jotenkin. Tänään palkitsin itseni herkkuhetkellä: tuoretta mustikkapiirakkaa, suklaakeksi ja mini jäätelö kelpasivat. Huomenna aion mennä leikkauttaan latvat. Jospa se toisi edes vähän lohtua! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti