sunnuntai 10. elokuuta 2014

The next stop is Haparanda!

Jee! Kesätyöt on purkissa ja palkat tuhlattu jo ennenku saan ne! Lauantai aamuna lähettiin ukkelssonin kanssa Haaparantaan. Meidän piti käydä siellä jo viime vuonna, joten nyt päätin, että pakko tänä kesänä päästä jossain käymään. Melkeen kivuttomasti jaksoin koko sen matkan sinne ja takaisin istua, mutta autosta olen ylpeä, kun ei yhtään temppuillut! 
Taattua puhelinlaatua 8)

Ikeassa käytiin ihmettelemässä, ja Iittalan outlet-myymälässä, Candy Worldissa, Coopissa.. Haaparannan keskustan oisin halunnut nähdä, mutta sinne ei sitten jaksettu huonosti päättyneen Subway ruokailun jälkeen mennä. Subway taitaa olla mun en-saa-sieltä-mitään-syötävää-ruokaa-listalla.... Se lista kasvaa kasvamistaan, pitää varmaan alkaa ottaa omat eväät joka paikkaa mukaan! 

Eipä me sen kummempia ostoksia tehty, Ikeasta löyty kuivausteline ja pieni kynttilälyhty

Oiskai sieltä voinu ostaa muutakin tarpeellista, muttei kuitenkaan, kun auto piti muutenkin tunkea täyteen muuttokamoista.


Lisäksi ostin semmoisia karkkeja, joita ei Suomesta saa, ja päkin ruotsalaista olutta. En muuten tiennyt, ettei Ruotsissa myydä ruokakaupoissa vahvempaa olutta ku 3,5%. Oli muuten halpa tuo sikspäkki, noin kuus euroa :O

Tänään muutettiinki lopullisesti Kokkolaan ja huhhei täälä on kuuma! Pitää varmaan taas mennä lattialle nukkuun. Ja thank God, koulu alkaa vasta keskiviikkona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti