sunnuntai 31. elokuuta 2014

Venetsialaismeiningit

MOi,
nyt on kyllä ollut hyvä viikko. Oon päässy käymään kotona ti-to nauttimaan syksystä. Ja voi että olikin ihanaa kotona poltella kynttilöitä villasukat jalassa teetä juoden (ja samalla koulutehtävää, eikä yhtään edes ärsyttänyt!) kun ulkona oli synkkää ja syksyistä :3 syksy, mie vaan niin rakastan sitä. 
Kotona hoitelin tätä "pikku" pörriäistä, lenkkeilin vähän, kävin suolla silmissäni hillat kiiluen,mutta eihän siellä mitään ollut, tankannut ruokavarastoa (kauhea läjä omenoita mummulta, neljä rasiaa pakastemansikoita, leipää, porkkanoita, perunoita, mustikkahilloa, mehua.... ).

Sitten niihin venetsialaisiin. Käytiin ostaa paljon mässyjä ja kaljaa, pelattiin lautapelejä perjantaina,
 kunnes yhentoista aikaan torille kattoon Pariisin Kevättä 8) Niiden keikka ei ollut kyllä yhtään semmonen ku oisin odottanut, se oli paljon parempi! Siinä oli jotain musalukiohenkistä. Pakko kyllä nähdä uudestaan!Lauantaina aamupäivästä mentiin Cafe Peppermintiin brunssille! En oo ikinä käyny oikealla brunssilla. Tuolla se oli aika halpa 11 € ja sai valita ottiko munakkaan kahdella täytteellä vai pannukakkua. Ite otin jälkimäisen. Tällä kertaa tarjonta oli salaattipainotteinen. Olikohan siinä neljää vai viittä eri salaattia. Lisäksi pieniä karjalanpiirakoita, makkarapasteijoita, raparperimuffinseja ja banaani-kookos-piirakkaa ja kahvia/teetä. Mutta ne pannukakut, en oo ikinä syöny niin hyviä pannareita! Ne ihan suli suussa, kannattaa ehdottomasti ottaa niitä. Kyllä tuolla pitää käydä useamminki tsekkaamaan brunssi.

Ainoa mikä mua ehkä tässä viikonlopussa harmittaa on se, että Tankarin majakka vierailu taitaa jäädä... Kaheltatoista lähtis laiva, ja se ois takasin Kokkolassa viideltä, mutta urheilu alkaa kolmelta O: Ehkä ensi kesänä sitten toivottavasti.. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti