sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Change your attitude and it will change your life

En oo jaksanut värkätä mitään liikuntapostausta (tai mitään muutakaan, ps.vihaan sanaa 'postaus') , koska viime viikkoina oon vaan käyny pari kertaa lenkillä ja that's it. Ja oikean kirjoituksen (hahhahhahlolminkä) teen sitten ku mun Dermosil-tilaus tulee 8)) Mut tää on nyt semmonen liikuntapostaus. Aloitin nimittäin uuden kunto-ohjelman, kolmessa kuukaudessa inttikuntoon. Voi kuulostaa rankalta, mut ainakaan eka viikko ei semmonen ole ollut. 


Maanantai: Kevyttä juoksua 5km, 28 min. Ah, ette uskokaan miten hyvälle tuntu juosta hölkötellä tuo viis kilsaa. Mun ongelma on se, että haluan aina juosta lähelle ennätyksiäni, ja tositosi harvoin, tyyliin pari kertaa vuodessa, käyn oikeesti hölkkälenkillä. Pitäis enemmän, koska se oli ihanan rentouttavaa. 

Tiistai: Pyöräilyä 13 km. 

Keskiviikko: Lihaskuntopiiri 30 min. 1) Askelkyykky 10 krt/jalka, 2)vatsarutistus 15 krt, 3) nelinkontin ristikkäisten käden ja jalan nosto 15 kert, 4) punnerrus 15 krt. Liikkeiden välissä lepäsin 5-30 sek, ja sarjan välissä minuutin. 

Torstai: Juoksua 8,15km 45min. Tällä lenkillä taas huomasin kuinka huonossa juoksukunnossa oon. Lenkin oli tarkotus olla keskikova. Aattelin että juoksen semmosella peruslenkkivauhdilla 8 kilsaa. Mutta kyllä tuo otti koville 8 km/45 min, mikä ennen on ollu ihan just semmonen peruslenkki. Mut sain sen juostua, ja kerkesin juosta vielä 150 metriä ylikin. 

Perjantai vapaapäivä.

Lauantai: Puolen tunnin body balance/flexibility tunti ja 45 minuutin sh'bam tunti. Kokkola Sports Clubilla oli avoimet ovet ja uskaltauduin käymään parilla ilmaisella tunnilla. Kun tuo eka tunti oli vaan  venyttelyä, ajattelin että jään vielä seuraavalle tunnille. Sh'bam tunti oli kovatempoinen, äkänen, mutta hyväntuulinen tanssitunti. Ja voin kertoa että jätin tunnin hikisenä ja punanaamaisena. Tykkäsin kyllä kovasti ja voin suositella! Muutenki vakuutuin Kokkola Sports Clubista, harmi vaan että yksittäinen tunti maksaa 12€ ja se on kyllä liikaa. Mää totuin Kaustisella siihen, että kuntosalille ja zumba-tunnille pääsee vitosella :DD

Sunnuntai: vapaapäivä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti