keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Don't let little stupid things break your happiness

Uusia juttuja:

Vielä on kesätyörahoista vähän jäljellä ja sen kyllä huomaa ku meikäläinen menee kauppaan. 

Jossain näin mainoksen tuosta kuvassa olevasta rouhitusta ja paahdetusta pellavasta. Prismassa maksoi alle 3 € ja Punnitsessa ja Säästässä yli 3 € tuommonen pussi. Pussissa lukee näin " 1 rkl sisältää 100 % päivän omega-3 saantisuosituksesta". Lisäksi tässä on magnesiumia, runstaasti kuitua ja se on proteiinin lähde. Maku ei kyllä muistuta pähkinää, niinku siinä mainokses sanotiin vaan rypsiöljyä. Oon tätä laittanut lähinnä ananas-maitorahkan sekaan ja johonki muuhun en muista mihin, mutta tätä voi lisätä leivottaessa leipään tai muffinseihin ym. 

Uuden juomapullon hankkein, katoin että maksaa kympin, no kerrankos se kirpasee, mutta kassalla se olikin alennuksessa. Kerran näinki, yleensä kun kuitista kattoo niin on ilmotettu halvempi hinta mitä kassa on ottanut.


Ja hei jee, mun eka Dermosil-tilaus on saapunut 8) Ei voi hitaasta toimituksesta moittia, lauantai yönä tein tilauksen ja tiistaina sain seittemän aikaan illalla hakea paketin postista. 
Terveyskeskuksessa oli aina kahvipöydällä tämän kuvastoja ja ihailin tuotteita, mutten ikinä uskaltanut/kerinnyt tilata, joten nyt sen tein! Uskoisin että hinta/laatu suhde on hyvä. 
Nämä viis tuotetta + toimituskulut yhteensä 30€. Tilasin siis käsisaippuaa, hilseshampoota, D-vitamiinia, suolavesisuihketta hiuksille, ja intiimisaippuan. Kun menin näille nettisivuille mun teki vaan mieli pistää ostoskoriin kaikkea mitä sattuu, ihania purkkeja, ja oo tuo kuulosta hauskalta. Petollista. 

Nyt mää oon jo höpöttänyt ihan liikaa kaikkea turhaa, ei ajatus oikeen juokse ku päähän sattuu. Onko teillä minkälaisia kokemuksia Dermosilin tuotteista?  

2 kommenttia:

  1. En oo koskaa tilannu, vois tilata :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyl kannattaa kokeilla, mää ainaki oon ihan ihastunu :>

      Poista