sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Viikonloppua ja pari luontokuvaa


Kotiviikonloppu takana! Ai että oli kaunista kotipuolessa, niin hieno ruska. Onneksi otin kameran mukaan ja kävin tänään vielä kiertämässä Alavieska cityssä räpsien parit kuvat. Tosin kuvailuinspiraatio oli taas hukassa.. Ja enköhän mää löytäny äskön päästäni hirvikärpäsen.. Sitä kiljunnan määrää xD

Perjantaina tosiaan oltiin meillä, käytiin lenkillä, mummulla hakeen omenoita, arpajaisvoitto ja miljoona purkkia hilloa. Mitä mä teen noilla kaikilla?! 
Illemmalla oli uuden grillimökin avajaiset vanhan kouluni, nykyisen Inter Sensen takana. Harmiksi siellä oli vaan vanhempia, vanhuksia ja vauvoja, eli oltiin Samulin kans ainoat meidän ikää edustavat. Mutta ei mitään, oli mukavaa kun ihmiset tuli kyseleen että kukas tämä sun kaveris on, tyylillä (: Ja tuli jopa yks makkara paistettua, yllättäen ja onneksi ei tullut huono olo. Illalla pelattiin veljeni kanssa pelejä ja kyllä siitä vaan sai hauskaa. Voikohan noin ees sanoa.


Lauantaina käytiin Oktoberfesteillä Samulin ja Juuson kanssa. Oli ihan jees. Keltissä join saksalaisen Spaten Münchenen oluen ja oli kyl hyvää! Sitten siellä alkoi soittaan joku saksalaisia torvibiisejä soittava bändi. Ihan hauskaa. Safaritalollaki käytiin parit juomassa ja illalla jo hyvissä ajoin minä kevyesti humaltuneena ukon luokse. 


Tällasta syksyn just pitää olla. Mua on niin ärsyttäny viime viikkoina tuo takakesä, syksyllä kuuluu olla synkkää ja sateista! Nyt onneksi näytti jo vähän paremmalta. 


En oikeen osannut päättää kumpi noista patokuvista oli hienompi tai huonompi. Mitäs mieltä ootte? (: 
Ja hei, jos teillä ois ehottaa jotain mukavaa sisustus- tai valokuvausblogia, jota voisin alkaa seuraamaan niin otan ehotuksia vastaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti