sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Voi ääh...

Ja näin ois lomat lusittu. Ja todellakin lusittu. Ehkä tää sitteki meni sen rentoutumisen puolelle ja nyt ahistaa etten soittanut tarpeeksi, mutta toisaalta soittamisen ajatteleminen lomalla myös ahisti. Ja nyt ahistaa se etten/jossen saa hyvää motivaatiota loppuvuodeksi. Ja ahistaa myös autokoulun syventävä vaihe huomenna.. Mitä turhaa pa*kaa ja rahastusta!! 
Sitten muihin aiheisin.

Mun pappa kuoli perjantaina myöhäisillalla... Lauantaina kokoonnuttiin mummulle suvun kanssa ja kävi siellä kyläläisiäkin. Aluksi en halunnut mennä sinne, koska ahdisti se. että itkisin siellä kun muut yrittäisivät lohdutella tyynenä että "pappa on nyt paremmassa paikassa" ja " papalla ei ole enää kipuja". Mutta onneksi menin, koska oli hyvä tunne olla yhdessä ja vaikka itkinki paljon ei se ollut ahdistavaa. Ja melkein enemmän sai nauraa ku itkeä :) Välillä on kuitenkin vielä vaikea uskoa ettei pappaa enää ole..
Tosiaan tuo "pii pii pikkuinen lintu" edellisessä postauksessa oli laulu, jota muistan että pappa monesti lauloi minulle kun olin pienempi ja istuin hänen sylissään pyörätuolissa. 

Lauantai meni siis itkiessä, illalla oli silmät turtana ja kauheat silmäpussit. Mietin moneen kertaan viihdinkö lähteä Ylivieskaan Bar5:een katsomaan poikaystäväni keikkaa. Menin kuitenkin, eikä siellä tarvinnut ajatella asiaa vaan sai keskittyä musiikkiin.
Joo tiedän että kuvausasento on väärä, ei tarvi tulla pätemään. Oli vähä vaikea yrittää ottaa näitä peilikuvia kun se jalusta on tosiaan tuolla kämpillä..


Jaa mitäs muuta. No, nyt sunnuntaina tultiin tänne Kalajoelle, koska täällä ajan sen arvioivan ajon tai minkä lie. Ja sitten nokka kohti Kokkolaa. Jee... :DD Oispa jo joululoma :D
Oon tässä miettinyt uutta kameran ostoa. Alkaa käyä tuo 1100 D jo vähä tylsäksi. Canonin 600 D:tä oon miettinyt. Oon sen verran merkkiuskollinen että Canonissa haluan pysyä. Suositteletteko jotain? 


Tai ehkä alan säästökuurille ja meen nenäleikkaukseen. 
Nyt oli kyllä aika masentava postaus. Laitanpa tähän loppuun nätin kuvan meijän kissasta4 kommenttia:

 1. Voi Kirsi. Otan osaa suruunne <3 Mutta ihanaa että sulla ja teillä on paljon muistoja Papastanne, joita voitte muistella hymy huulilla. :') Ne muistot vie eteenpäin.

  VastaaPoista
 2. Otan osaa♥ Munki pappa ja mummu kuoli 2011 ja äiti tänä vuonna joten tiiän tunteen :( Mut se on kyllä tosi helpottavaa kun ihmiset tuli käymään ja sai käydä niiden kanssa asioita läpi ja puhua kaikkia vanhoja asioita, sain tietää äidinki nuoruudesta vaikka mitä!

  Ja mulla on Canonin 600D, loistava kamera! Suosittelen. :D Paitsi että niitä ei vissiinkää enää myydä..... -.- 700D on Harrilla ja seki on tosi hyvä, tai no oikeestaa tietenki vähän parempi ku tuo 600 kun on uudempi versio. :D Mut jos vaa jostain löytyy tuo kuussatanen nii ehkä se kuitenki kantsii ostaa koska paljo halvempi eikä mitää merkittäviä eroja tuohon 700D:hen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Onhan se totta että helpottaa kun saa jakaa surunsa muiden kanssa.
   Voi eii, no pitää sit oottaa että tulee joku hyperalennus tuosta 700D:stä! Ja että kerkeän jostain taikoa rahat siihen... hehheh

   Poista