sunnuntai 23. marraskuuta 2014

HUHUUU!!

Pööö! I'm here again! Mennyt viikko on ollut niiin kiireinen, ettei oo ajatustakaan siunaantunut (en sitten muuta sanavalintaa keksinyt?) blogille. Kerrataanpa mitä tähän viikkoon on mahtunut. 

Viime viikonloppuna oli papan hautajaiset. Oli niin papan näköset. Seurakuntakodin pöydät oli koristelu havu/pihlajanmarja-asetelmin, ja jokaisessa pöydässä oli muutama papan puusta tekemä ja maalaama lintu. Ihmisiä oli reilu 230,ja ruokaa oli varattu 250:lle. Ihmeesti sitä riitti kaikille ja jäi vielä ylikin. Kaikki pääsivät istumaan,vaikka osa joutuikin istumaan eteisessä. Oli ihana huomata, kuinka moni oli halunnut tulla muistamaan pappaa meidän kanssa. Muutama sopivan mittainen puhe oli, ja papan lapset ja  me naispuoleiset lapsenlapset esitettiin yksi laulu. Kuvasarja papasta ei jättänyt ketään kyynelittä. Jotenki on taas noiden hautajaisten jälkeen ollut vaikeampaa, mutta kyllä tämä tästä :) 

Onneksi on tämä rakkauskissa, joka söpöydellään vie kaikki murheet pois <3

Keskiviikkona oli taas Outolintu-prokkiksen kuoroharkat (olen kuoron harjoituspianisti, korrepetiittori), joita vähän jännitin. Onneksi osaan kappaleeni melko hyvin, niin ei tarvinnut kauheasti treeneissä säätää - enää.

Torstaiaamuna piti lähtä junioriharmonikkojen kanssa kiertueelle (olen rumpali vielä ainakin hetken kyseisessä orkesterissa). Minähän luulin että lähtö oli kello 9,mutta se olikin tunnin aikasemmin.... Vartin yli kahdeksan kapu soittaa missä oon... HUPS! En saanut taksia, enkä yksin uskaltanut lähteä seikkailemaan Kokkolaan, joten piti ukko repiä sängystä mulle kuskiksi, kun ite luin navigaattoria.. Onneksi löydettiin perille ajoissa, ja saatiin vedettyä keikat kunnialla läpi :D 

Samana päivänä oli vielä Outolinnun näyttämöharjoitukset, joihin mua tarvittiin. Mua oli vähän varoiteltu siitä, että se ei välttis ole mitään kivaa ja rentoa puuhaa, mutta se olikin! Ja selvisin siitäkin, vaikka stressasin sitä tosi paljon. 

Viimeisenä muttei vähäisimpänä onnistuin stressaantumaan kahvituksesta, jota piti mennä hoitamaan koululle nyt sunnuntaina. Mutta siitäkin selvittiin, vaikka kahvi, kupit ja lusikat loppuivat kesken! Että jeee, kaikesta näköjään selviää hengissä!! Ja vinkkinä, että kannattaa ajatella kaikesta negatiivisesti, koska sitten kun huomaa, ettei se ollutkaan niin paha, on helpotus moninkertainen ;)
Tänä viikonloppuna ollaan jo virittäydytty joulumoodille. Kokkolassa oli joulunavaus, ja käytiin tuolla keskustassa vähä pyöriin, halppiksessa glögeillä ja Tullipakkahuoneella (tai jossain) joulumessuilla. Tehtiin itse tommonen joulukalenteri (ylin kuva). Jokaisen luukun takaa löytyy joku pieni tehtävä, runo, tai vastaava. Eka luukku avataan 26. päivä, jolloin on enää 24 päivää joululomaan! 
Jouluvaloja jo vähän asennettiin ja leivottiin ekat tortutkin. Tossa viikko pari takaperin kun olin sairaana ja heikko niin menin piru vie tekemään Dermosil-tilauksen D: Tosin tällä kertaa tilasin vain tuommosen kasvonaamion ja käsivoidelahjapakkauksen ittelleni joululahjaksi. Tästä löytyy tuon lahjapakkauksen sisältö. Kuulostaa tosi söpöltä eikä ole hinnalla pilattu. Harmi että ne loppuivat tosi äkkiä. Onneksi kuitenkin itse kerkesin vielä tilata nuo =D Ylimmässä kuvassa näkyy myös mun joulukalenteri ^^

Ei varmaan tälläerää muuta, oli vähän sekasikiö postaus, mutta ei se mitään. Oli kiva taas tulla kirjottelemaan. Pari liikunta postausta on tuloillaan, josko niissä olisi vähän enemmän järkeä. Hauskaa viikon alkua kaikille! 

2 kommenttia:

  1. Ihana joulukalenteri! Ja kivat jouluvalot myös! Oletko kovinkin jouluihminen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! (: Oi kyllä mä oon jouluihminen, joulunaika on parasta aikaa vuodessa <3

      Poista