sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Joulutunnelmissa

Moikkista moi! 
Tänä viikonloppuna oon ollut oppilaskunnan virkistysmatkalla Seinäjoella. Käytiin kattoon The Great film music -konsertti, joka ei kyllä todellakaan täyttänyt odotuksia...Että reissun kohokohta oli enemmänki se Amarillossa syöminen : D Pari kaljaa kävin juomassa muiden kanssa, mutta kiirehdin jo kahden aikaan omppuhotelliin nukkuun. Että joo, kyllä tuo reissu sen 25 euron arvoinen oli, mutta... No, onhan se kiva päästä välillä täältä Kokkolasta pois.


Laitettiin loput jouluvalot ja kynttilät paikalleen ja kyllä on joulufiilis :3 Eilen askartelin rumia joulukortteja joululauluja kuunnellen jajaja. Luntakin on vähä satanut. 


Oon ihan innoissani virkkailu tommosia pikku lumiukkotonttuja ^^ Tommosen tekee tosi nopeeta, vaikka virkkaaminen vaatii multa enemmän keskittymistä ku kutominen.
 Voitin tuon kynttilälasipurkin jostain arvonnasta, mummu aina ostaa lapsenlapsille arpoja joka paikasta. 


Ihanaa kun on nähny tällä viikolla paljon kamuja. Oulusta tuli yks tyyppi, ja käytiin nelistään kahvittelemassa ja nyt kävin illalla juomassa pari kuppia glögiä yhden lukioaikaisen kaverin luona, joka hänkin täällä Kokkolassa asustaa. 
Täytyy kyllä sanua että tämä kaamosaika näkyy mussa niin paljon. On tehnyt kauhiasti mieli kaikkea hyvää, ja oon syönytkin, ja lihonnutkin viikossa varmaan pari kiloa, huuuups! Aamulla masentaa mennä kouluun ja illalla masentaa mennä nukkuun ku ajattelee huomista koulupäivää. Nukuttua en saa kauhean hyvin, herään aamulla tosi aikaisin, enkä saa enää unta. Soittaminen ahdistaa... Voivoi, toisaalta tykkään synkkyydestä, enkä tosiaan halua kevättä vielä. Tulis ees sitä lunta, niin sekin jo virkistäis! Muita kaamosmasennuksesta kärsiviä?

4 kommenttia:

 1. Onko sulla minkälainen joulukalenteri? :) ja aiotko totetuttaa täällä blogissa mitään erikoisjoulupostauksia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on muumisuklaakalenteri :D Ja sitten tehtiin Samulin kans semmonen kalenteri (kuva Huhuuu-postauksessa) jonka luukkujen takaa löytyy joku pieni tehtävä, kuten "käykää reippaalla kävelylenkillä" tai muuta vastaavaa.
   Oon ajatellut joskus joulukalenterityyppisiä postauksia, mutta en oikeen keksi joka päivälle jotain postattavaa eikä minulla myöskään ole aikaa joka päivä päivittää /: Jos sulla ois joku kiva ehdotus mielessä, niin saat toki vihjasta!

   Poista
 2. Hmm.. en muista mitä kaikkea oot kirjottanut aiemmin, mutta voit esimerkiksi kertoa sulle tärkeistä jouluperinteistä, sun joulusuunnitelmista, lemppari jouluruuat, joululahjatoiveet, uuden vuoden lupaukset... tällaisia mulla tuli mieleen nyt nopeasti keksittynä! :) ja esimerkiksi omia vinkkejä talviseen liikuntaan! esim mitkä on sun mielestä hyvät vaatteet lenkille kun on kylmä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, eli joku superjoulupostaus :D Ja joo, ton liikuntavaatetus jutun saisin hyvin liitettyä johonki liikuntapostaukseen, kiitti ehdotuksista!

   Poista