sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Rento viikonloppu

Takana täydellisen rentoutumisen viikonloppu <3 Sai unohtaa todellakin koulun, soittamisen, keikat, näytöt sun muut.
Oltiin Samulin kanssa koko viikonloppu Oulu Eden -kylpylässä. Just rentoutumassa tämän kiireimmän ajan keskeltä, sekä juhlimassa mun kakskymppisiä sekä Samulin kouluunpääsyä.

Tämmönen odotti meitä huoneessa ku saavuttiin :3 Varattiin semmonen hemmottelupaketti, ja siihen kuului skumppaa (tai vaihtoehtoisesti valkkaria tai punkkua) sekä herkkuja. Ah ihanaa! 


Hei sori ku nää kuvat on taas tämmösiä, huoneessa oli kauheen huono valaistus ): 
Perjantaina kun oltiin vedetty skumppaa ja syöty kaikki hyvä lähdettiin vähä uiskentelemaan. Eihän se nyt kauheen huikeeta ollut, mutta pitäähän sitä tietysti uimassa käydä. 
Illemmalla oli tarkoitus käydä syömässä päivällisbuffet, mutta siellä olikin joulubuffet, joka maksoi 72 € kahdelta, joten päätettiin jättää väliin se. Syötiin sitten alakerra ruokapaikassa jotain pientä, ei meillä kauhea nälkä ollutkaan :D 


Kauheen synkkää ja kylmää ja tuulista oli Oulussa. Lauantaina käytiin aamupäivästä ihhhanan herkullisen aamupalan jälkeen jäätymään kuvaileen kylpylän lähistöllä.
Uiskentelun jälkeen päätettiin suunnistaa keskustaan taroituksena käydä syömään Kauppuri 5:ssa, mutta se pikku murju oli ihan täynnä ): No ei hätää, mentiin sitten ekaa kertaa käymään Pancho Villa-nimisessä ravintolassa ja söin siellä elämäni maukkaimman burgerin (kasvisversion). Voih se oli niiin taivaallista.. Ruokailun jälkeen käytiin vielä parilla kaverilla iltakaffilla.Näkymät huoneen ikkunasta. Ainoa kerta kun aurinko pilkahti.
 Kahtottiin me vielä linnan juhlatkin :D Oli molemmille eka katselukerta. Mut ei niistä sen enempää, ollaan me ihan selvästi vanahoja jo, ei ennen ois millää mitää tylsää kättelyä jaksanu vahata :D 

Sunnuntaina heräsin koko keho kipiänä. Ilmeisesti lauantaina kylpylän pikku rupusalilla käynti oli ollut tehokasta. Syötiin vain aamupala, loikoiltiin hetki ja lähdettiin ajamaan meille kotiin. 
Ai niiin, sain Samulilta lahjaksi kameralaukun, vähän suklaata ja porukoilta rannekellon, joka käydään ostaan mahdollisesti joululomalla.

Palaillaampa sitten huomenissa mahdollisesti! 

4 kommenttia:

 1. Määki haluan tuonne ja tuota skumppaa :D

  Myöhäset synttärionnittelut!!?? ♥ Facebook ei ilmottanut sun synttäreistä :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähetäämpä joskus! Kiitos! (: Joo en halunnu mitään tunteettomia onnitteluita facebookiin niin otin mun syntymäajan pois sieltä:D

   Poista
 2. Olette suloisia! :) Tuollainen hemmotteluviikonloppu kullan kanssa kuulostaa kyllä ihanalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos. Joo kyllä se hyvää tekee päästä välillä kahdestaan pois täältä kämpältä :D

   Poista