tiistai 16. joulukuuta 2014

The Mouth should have three gatekeepers. Is it true? Is it kind? And is it necessary?

Heip pitkästä aikaa. En oo millään taas jaksanut raahautua koneelle lähes ollenkaan, kiirettä on pitänyt juu. Viime viikollakin oli keskiviikon ja torstain aikana 5 keikkaa. Viisi keikkaa jännitettävänä! Ei ollut hyväksi se mun mahalle ja mielelle. Mutta ohi on ne, niinkuin on tämän päivän syysnäyttökin. Vielä parit soitot Kaarlessa ja paketti ois tältä vuodelta kasassa.

Kasassa on myös kolmessa kuukaudessa inttikuntoon -liikuntakuuri. Mä kyllä ihan pidin siitä. Nyt loppu vuoden liikun miten huvittaa jos ollenkaan, ja koitan parannella jalkojani, joissa penikat taas kipuilee. Jos ois varaa ja vara makoilla niin menisin varmaan leikkauttaan ne. Ja jos joku kantais mut lääkäriin ensin, heh..... Tammikuussa puhaltaa taas uudet tuulet, toivottavasti jalatkin kestäisi mun suunnitelmat.

Viikon 5 liikunnat:

Maanantai: Juoksu 7,5 km/45 min. Keskisyke 178, huippusyke 189.
Tiistai: Lihaskuntoa 60 min jumppanauhalla.
Keskiviikko: Venyttelyä 30 min.
Torstai: Aerobic 35 min (sisälsi lihaskuntoliikkeitä reisille, selälle, ojentajille, vatsoille) sekä 20 min lihaskuntoliikkeitä jumppanauhalla.
Perjantai: Kehonhuoltoa 30 min; mielen ja kehon rentoutus. Juoksu 1h / 10,3 km sisälsi 4 x 4 min kovempaa, välissä 3 min palauttavaa juoksua. Keskisyke 183, huippusyke 197.
Lauantai: Kävelyä 51 min / n. 6 km. Lihaskuntoa 45 min. 
Sunnuntai: Kävelyä 35 min / 3,7km. Kevyttä juoksua 75min / 10,3 km. Keskisyke 156, huippusyke 167. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti