sunnuntai 21. joulukuuta 2014

The only math you need is: you + me = forever

Mulla oli kauhea bloggaus fiilis, mutta ainoa postaus mihin mulla on materiaalia on liikuntapostaus.. Sori! En oo viikon aikana ottanu yhtään ainoata kuvaa, eikä ole tapahtunut mitään kertomisen arvoista. Olen lomalla, tosin huomenna ja tiisaina töihin, bläääh... Mutta sen jälkeen aion niin rentoutua, unohtaa koulun, liikkua, nauttia talvesta ja lumesta, jota onneksi saatiin :) 
Mutta niihin liikunta-asioihin....

Maanantai: Samulin kanssa hölkkäilyä 26 min / 3,4 km.
Tiistai: lepo
Keskiviikko: Samun kanssa hölkkäilyä 29 min / 4,1 km.
Torstai: lepo
Perjantai: lepo
Lauantai: kevyttä kävelyä 51 min / 4,9 km. Sen jälkeen muutaman liikkeen jumppa : seisomaannousu penkiltä yhdellä jalalla, staattinen hauiskääntö, vaakaleuat pöydän alla, kuminauhapunnerrus, kylkinosto matolla.
Sunnuntai: hiihtoa n. tunti.

En ymmärrä mikä tolle ukolle on nyt iskeny, ku se halusi lähtä lenkille :D Lumi varmaan saanu pään sekasin, mutta toivotaan, että tuo innostus pysyy.
Jee, sunnuntaina pääsi ekan kerran tälle talvelle hiihteleen! Oli kyllä raskasta. Huhhuh. Tuntuu, että vaikka kuinka pitäis kuntoa yllä juoksemalla, niin hiihto se on aina yhtä rankkaa. Ikäänkuin hiihtokunto pysyisi yllä vain hiihtämällä ja juoksukunto juoksemalla. Ei se varmaan niin kuitenkaan mene, ehkä oon vaan huono hiihtään, oikeasta hiihtotekniikasta ei ainakaan oo tietoa :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti