sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Viikonlopun kuulumisia!


Heipat! 
Meidän viikonloppu meni tosi rennosti. Perjantaina mielessä oli, että viikonloppuna pitää käydä koululla soittamassa, mutta niin se jotenki jäi... Mutta ei nyt saa itseään liikaa rasittaa, ei varmaa hyvää tee, jos pitkän loman jälkeen yhtäkkiä soittaakin joka päivä sen neljä tuntia : D 


Perjantaina lähdettiin siinä neljän aikaan ajamaan kohti Evijärveä, mun mummulle kylään. Ei siellä turhan usein tuu käytyä, viimekertaisesta visiitistä voi lukea tästä. Aika kului perinteiseen tapaan syöden, lehtiä selaillen ja kuulumisia vaihtaen. Lauantaina koitettiin käydä ulkona kuvaamassa, mutta ei siitä oikeen mitään tullut kun kaikki näytti niin samalta lumen takia ja oli kauhian kylmä. 


Perjantai yönä en saanut oikein nukuttua, ja mieleeni tuli yksi idea blogia koskien. Mä tykkään, että blogissa on tasapuolisesti kaikkea. En jaksa seurata pelkkiä treeni- tai sisustusblogeja ("muotiblogit" eivät ole mun makuun) vaan toivon että niissä olisi tasaisesti muutakin. Samaa haluaisin toteuttaa omassa blogissani.
Tarkoitus olisi siis kirjoittaa neljä blogitekstiä viikossa, alkuviikosta liikuntapostaus, keskellä viikkoa erikois-/randompostaus, loppuviikosta jonkinmoinen asupäivitys ja sunnuntaina kertoilisin viikonlopusta. Miltäs tällainen kuulostaisi?
Mulla ei juurikaan noita asupostauksia ole, koska tyylini ei ole kummoinen, enkä osaa olla kameran edessä luontevasti. Mutta enhän mä ikinä opi, jos en mä sitä tee? Vähä haastetta itselle.


Lauantai-iltana kotiuduttua päätettiin mennä Rossoon. Mä halusin sinne ihan vain juomaan yhden mojiton ( jota sieltä ei kuitenkaan saanut...), mutta päädyttiinkin tilaamaan ruokaa. Otin broilerisalaatin ja yllätin siten itseni. Yleensä jos menen ulos syömään en todellakaan halua syödä mitään rehuja vaan mättöä, mutta nyt teki mieli jotain kevyttä. Eikä ollut ollenkaan hullumpaan! Sanoinkin että kun viime vuonna söin paljon hampurilaisia ravintoloissa, niin ehkä nyt on sitten salaattien vuoro päätyä maisteluun. 
Oli kyllä tunnelmallinen päivällinen, saatiin syödä aivan rauhassa kahdestaan ukon kaa lasitetussa nurkkauksessa, viltin alla kynttilöiden valaistuksessa... <3

Sunnuntai on mennyt vaan löhötessä. Taino, Inter Sportissa kävin katsomassa alennukset ja siinä pyöräillessä tuumasin, että tänään on aivan liian kylmä päivä lähteä hiihtämään tai lenkille. Joten sisällä ollaan löhötty kattoen Uutta Sherlockia ja Kingiä :D 

Nyt teetä ja blogeja, tsemppiä alkavaan viikkoon! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti