sunnuntai 18. tammikuuta 2015

What if seeing each other again changed everything?

Tää viikonloppu on mennyt niiin nopeeta :( 
Perjantaina piti lähteä käymään kotona hoitelemassa asioita, ja äkkiä lauantaina takasi Kokkolaan! Joululomaviikolla tuli tuo kotikiintiö täyteen. 

Lauantaina kahvittelin mun kavereitteni kanssa, ja illan päälle mentiin vielä Samun kanssa leffaan kattoon Hobitti kolmonen. Kokkolan leffateatteri ei multa kyllä kauhean hyvää arvosanaa saa, mutta leffa oli hyvä! Kaikista eniten tykkäsin siitä kakkosesta, tää oli vähä liian sotasota, mutta joo, ei kaduta että mentiin kattoon!  Nyt tekee hirveesti mieli kattoo LOTRia. 


Sunnuntai aamupäivästä käväsin taas Intersportissa. Tällä kertaa hakusessa oli kompressiosäärystimet. Luin näistä Kaksi yhden hinnalla -blogista ja oli pakko päästä heti ostaan itsellekin. Näitä voi käyttää penikkataudin hoitoon ja siitä syystä halusin itselleni nämä. Zeropointin kompressiosäärystimet oli vielä alennuksessakin 26,90 €. 

Kaupassa käynnin jälkeen leivoin piiitkästä aikaa.

Oon syönyt nuo yksin melkeen kaikki :DD

Iltapäivällä jaksoin kuin jaksoinkin mennä hiihtään, ja voi että!! Oli tähän astisen talven paras hiihto! Tuntui siltä, että mä oon ehkä jopa kehittynyt tässä lajissa. Hiihdin 10 kilsaa talven parhaaseen aikaan, eikä tuntunut yhtään rankalta. Oli kyllä tosi hyvä luisto ladun ollessa kova ja jäinen, mutta toisaalta se myös verotti jonkin verran rentoutta hiihdosta, kun sai varoa ettei kaadu. Latu oli myös aika epätasainen. Mutta silti! Oli niin hyvä fiilis :) Ois voinu vaan jatkaa ja jatkaa sitä hiihtoa kun ei tuntunut missään, mutta pitää säästää paukkuja huomisen 12 kilsan tappojuoksulle. Hiihdon päälle vielä saunaan, ja voilá! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti