maanantai 19. tammikuuta 2015

Woiihan pakkanen....

Terse! 
Kymmenen asteen pakkanen ei varmaan oo mikään hyvä tekosyy jättää lenkkiä välistä??
No sitähän minäkin....
Onneksi viime viikko oli hyvä reeni viikko! 
Ainoa mikä oli vähän ikävää oli tuo 12 kilsan juoksu, mikä ois mulla tänäänkin edessä... Juoksuohjelma näytti että se pitäisi juosta vauhdilla 5.58-6.31 min/km, ja ajattelin vetää sen 6 min/km. Mutta kun katsoin sykemittarista vauhtia, se näytti esim just tuota 6 min/km, ja kun kymmenen sekunnin päästä katsoin uudestaan se olikin jo jotain 7.24 esimerkiksi.
Lenkki oli tappoa, kun koko ajan tuntui että pitää mennä kovempaa, ja kun sitten pääsin loppuun asti, näytti sykemittarin lenkin keskivauhdiksi 5,43 min /km, eli aivan liian lujaa...
Tuon lenkin jälkeen mulle tuli aivan hirveä olo. Oli kamalan kylmä, oksetti ja mahaan sattui. Ruokaa ei pystynyt syömään moneen tuntiin lenkin jälkeen. Ja se olo jatkui koko illan.... HYI, siksi ehkä nyt vähän ahdistaa lähteä juoksemaan tuota samaa matkaa. Tällä kertaa kyllä yritän ottaa rauhallisemmin! 


Viikon 3 sporttailut:

Maanantai: Lihaskuntoa jaloille / pakaroille 33 min. ( sumokyykky kahvakuulan (8kg) kanssa, yhden jalan maastaveto kahvakuulan kanssa, askelkyykky ristiin, polven koukistus, kyykky yhdellä jalalla, hyppy syväkyykystä, askelkyykky taakse kahvakuulan kanssa, kaikkia 15 x 3, paitsi yhden jalan kyykyä ja askelkyykky kahvakuulan kanssa 10)

Tiistai: Hiihtoa 51 min

Keskiviikko: lepo

Torstai: Hiihtoa 47 min.

Perjantai: Juoksu 12 km / 69 min. Keskisyke 184, huippusyke 190.

Lauantai: Jumppaa 20 min ( kyykky, punnerrus, polvennostot vuorotellen selinmakuulla, pohjenousut 10 x 5 ) 
Hölkkää Samun kans 3,3 km / 24 min.

Sunnuntai: Hiihtoa 50 min.

2 kommenttia:

 1. Ehkä määki joskus jaksan nuosta pitkiä lenkkejä :'D Oon mää kehittyny kyllä.

  Kahvakuula ois kyllä kätevä nii sais kotonaki tehtyä kaikkea jännää. Nuo painot on jotenki niin kömpelöitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni, sehän on kiva kuulla! Ei kuule paljoa reeniä tarvi, että jaksaa hölökötellä kymmenenki kilsan lenkin :) Jep, kahvakuulan kanssa on kyllä helppo tehdä koko keholle treeni

   Poista