keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Dermoshoppailija ilmoittautuu

Viikonloppuna lähti taas Dermosil-tilaus menemään.. Oon jääny niin koukkuun noihin tuotteisiin! Minusta ne on semihalpoja, ja ihanissa pakkauksissa. Ja toimitus on tosi nopeaa, perjantai-iltana laitoin tilauksen meneen, ja tiistai-iltana sai käydä hakeen paketin postista. 
Tällä kertaan tilasin kolme tuotetta, ja kerryttämilläni bonuspisteillä sain vielä valita kasvoveden ilmaiseksi.

Vartalonkuorinta lime (5,90 €/ 200ml), hellävarainen, jättää ihon pehmeäksi ja raikkaan tuoksuiseksi.
Arganöljyshampoo (5,50€ / 200ml), ravitseva öljyshampoo kuiville tai vahingoittuneille hiuksille. Tästä mulle tuli kerran ilmaisnäyte, ja eka emmin tilaanko jonkun halvemman, mutta päädyin kuitenkin tähän. Ensin epäilin, että tämä ei pese hiuksia kunnolla, tai jättää ne öljyisiksi, mutta ei! Hiukset näytti kyllä paljon parempikuntoisilta.

Kasvojenpesuaine ( 4,90€ / 250ml), topseller, hellävarainen puhdistusaine. Tätä kerkesinkin tänään jo kokeilla. Tosiaan, vasta ostin Lumenen puhdistusgeelin, ja oli kyllä täysi pettymys, ei pessyt meikkejä pois. Tämä onneksi pesi! On myös riittoisaa, ja hieman vaahtoavaa. Tuoksu on aika "lääkemäinen". 
Kasvovesi ( 4,90€ / 250ml), mieto, kosteuttava, alkoholiton kasvovesi. Valitsin tämän tuotteen bonuspisteilläni, sillä edellinen kasvovesi on pian loppumaisillaan ( eli vähän alle puolet purkista jäljellä :D ), mutta mietin että voisin ottaa tämän käyttöön, sillä nykyinen kasvovesi sisältää alkoholia, joka kuivattaa ihoa, kun taas tämä ei. 

Se on kyllä ihana tunne, kun tulee postista tekstari, että paketti on noudettavissa, ihanku joulu ois tullut hetkeksi :D  Meikkejä en oo ikinä tilannut Dermosililta, onko jollain kokemusta niistä? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti