sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Kotiviikonloppu

Kyllähän siellä kotona oli ihan mukava käydä. Pääsin hiihtään kylän ladulle, ja ai että se oli kiva reitti! 7,5 kilsan matka kulki metsissä ja pelloilla, menipä se jopa tosi kauniin koivikon läpi! Harmi, etten älynnyt ottaa kameraa mukaan, ja tänään en päässyt kiertämään sitä uudestaan lumipyryn takia.
Surkean puhelimen surkealla kameralla tuli vain otettua tämmönen räpsy.

Ylivieskassa tuli käytyä veljen kanssa hakemassa irtokarsua ja naama-aineita. Tammikuussa vietin roskaruuatonta kuukautta, ja nyt ajattelin viettää irtokarkitonta kuukautta. Jotenkin irtokarkit on semmosia, että niihin tulee hirveä himo, mutta sitten kun niitä ostaa, ei ne olekaan edes niin hyviä. Ja sitten niitä ostaa aina liikaa (puoli kiloa) ja sitten ne vetää yhdeltä istumalta. Ja seuraavan päivänä on kauhea morkkis. Kellään samaa ongelmaa?Tänään sunnuntaina kävin juoksemassa, ei ollut mikään ihanteellinen keli, mutta tuli hyvä mieli kun kävin! 
Aamupäivällä leivoin omena-mansikkakääretortun, äiti teki runebergin torttuja ja vielä laskiaispullia, ja tietysti niitä kaikkia piti maistaa. Ja ennen Kokkolaan lähtöä kävin mummulla, ja siellä piti tietysti syödä pullaa, vaikka edelliset meinasi yhä nousta ylös. Ja nyt sitten lämmitän pakastepitsaa, vaikka mulla ei ole edes nälkä, mikä mua vaivaa??! 
Ens viikolla pitää kyllä pitää tiukka linja ruokailussa, ja ehkä vain yksi herkkupäivä. HAHAHAHAHA sen kun näkis (; 

Sain myös valmiiksi virkatun lampaan. Eiks ooki söpö! En tiedä mitä tuolla teen, mutta teki mieli virkata jotain, nyt kun sen taas opin. Sen nimi on Pylly.
Joo elä kysy. 
Olen saanut myös yhden yön aikana 14 kommenttia blogiini. Ilmeisesti jotain roskapostikommentteja, kaikki oli englanniksi ja aika outoja. Toivottavasti ei tarvi huolestua! 

Moiksun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti