sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Lomalomaloma!!!

Ompas kyllä ollut kivaisa viikonloppu taas. Siihen on kuulunut mm.
  • Hygieniapassin läpäisy. Olin jo ihan varma, etten päässy sitä läpi, niitä vaikeampia kysymyksiä oli kuitenkin niin monta, mutta yllätyksekseni mulla meni vain 3 väärin ^^
  • Kävin hyvinhyvin tuskaisella lenkillä perjantaina auringonlaskun aikaan. Tiiättekö sen tunteen, kun juoksee ja joskus alkaa kylkeen pistään? Nyt semmoinen tunne oli koko mahassa, ja jokaisella askeleella tuntui kuin vatsalihakset repeäisi. En tiedä, mistä se sitten johtui, kenties edellisen päivän kovasta salitreenistä? Jaloistakin oli puhti ihan pois, juoksu tuntui kaiken kaikkiaan hirveältä.
  • Samuli oli melkein koko päivän töissä perjantaina, ja illalla meni konserttiin roudaamaan sun muuta. Itse en sinne kerennyt kun tein maailman parasta kanakastiketta ja leipoin brownieseja. Konsertti tuliki Yle ykköseltä ja kuuntelin sen sitten sieltä. Muuten perjantaina oli vähän tylsää, kun toinen oli töissä.


  • Lauantaina lenkkeilyn (jalat tuntui edelleen ihan voimattomilta) ja siivoamisen jälkeen lähdettiin pohjoisempaan kotilomille. Käytiin ensin meillä heittämässä tavaroitani kotiin, ja jatkettiin siitä Kalajoelle. Katsottiin vähän hiihtoa telkkarista, ja illalla lähdettiin muutaman kaverin kanssa viettämään iltaa. Ensin istumaan ja juomaan parit ystävämme luokse ja sieltä Safaritalolle. Oli kyllä tosi kivaa! Jos viimeksi kerroin etten osaa oikein olla Samulin kavereiden kanssa oma itseni, niin nyt se tunne oli poissa ja mulla oli ihan hirmu hauskaa! Nyt tosin vähän hirvittää kun kahtena peräkkäisenä viikonloppuna kalja on maistunut vähä liiankin hyvin (miten niin oon tullut vanhaksi) että pitänee pitää hillitty maaliskuu tuon alkoholin suhteen.


  • Sunnuntaina lähdin kotiin. Aika tylsää on ollut :( Lenkille piti mennä mutta se nyt vaihtuu hiihtoon. Onneksi mun vanhemmat on niin hiihtohulluja, että hiihtolomallakin toivottavasti niitä hiihtokilometrejä tulee, vaikka tuota lunta ei tuolla pihalla hirveästi olekaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti