sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Sellanen viikonloppu!

Morjens! 
Viikonloppu oli kyllä ihan päinvastainen ku mitä suunnittelin. Mun suunnitelmissa viikonlopun olisi pitänyt mennä kutakuinkin näin:
- perjantaina leffaa
- lauantaina brunssi, harmoniaopin tehtäviä, illalla syömään, saunailua...
- sunnuntaina opparin suunnittelua vaihe vaiheelta.

Perjantai meni suunnitellusti, katottiin The fault in our stars -elokuva. En oikeen tiiä tykkäsinkö siitä vai enkö. Se oli ihan liian lälly minun makuun, melkeen tuli myötähäpeä ku sitä kattoi, mutta kyllähän se oli tosi koskettava ja itkua piti tihrustaa useampaankin otteeseen. Mutta ehkä kuitenkin hienoinen pettymys.

Lauantaina nukuttiin sinne yhteentoista asti, ja pikku hiljaa kun nälkä alkoi iskeä, väkerrettiin meille brunssi sisältäen saaristolaisleipää, kreikkalaista jogurttia, tuoretta ananasta, ja jälkiruuaksi laskiaispullaa. Eipä se nälkä sitten tullut loppupäivänä, ja ulkonasyömiset jäi.

Kaverini tuli meille lauantai iltapäivällä, ja juopastiin siinä muutamat juomaset, juteltiin kaikesta mahdollisesta, pelattiin korttia.. Illan päälle lähdettin vielä Corner's Pubiin kuuntelemaan live mussiikkia, ja vähän joraamaan. Ja tulipa sitä sielläkin muutamat juotua.. Mutta kivaa oli ja se on pääasia! Kaveri lähti yöjunalla takaisin kotiin, ja ite menin vielä istumaan Cornersiin valomerkkiin asti.


Sunnuntai onkin mennyt lievää pääkipua potiessa ja on kyllä vähän harmittanut, että mulla nyt meni yksi hyvä treenipäivä sohvalla maatessa. Olis ollut niin hyvä keli, ja hiihtämäänkin olisi päässyt! Tosin en välttämättä autoa olis uskaltanut ajaa.. Ja enpä kyllä sitten ole päätäni halunnut enempää rasittaa millään opparijutuilla tai harmoniaopilla..
Pitipä sitä vielä pitsaakin hakea, ja keventää mielialaa leffalla =D Jospa ensi viikolla sitten olisin taas vähän reippaampi... Monettakohan kertaa minäkin sen sanon!

2 kommenttia:

 1. Tässä vielä alkuillasta sivistynyt meno sentään :DD

  Mullaki jäi sunnuntaisaleilut väliin, mutta tankotunnille raahasin itteni illalla, juopottelu tekee laiskaksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehheh :D No niin tekkee, perkule! Ja heei, mää varaan sulle tukanleikkuuajan 9 viikolle, niinniin, laittelen sulle sitten viestiä tai soittelen hairlekiiniin ku tiedän minä päivinä mulla on auto käytössä.

   Poista