tiistai 10. helmikuuta 2015

Voi kevät minkä teit...

Tarkoituksena oli viime viikolla tehdä kaikki juoksulenkit hiihdon muodossa. Perjantaina oli kuitenkin niin lämmin, että hiihdosta ei varmaan olisi tullut mitään. Kaiken lisäksi olin jostain kumman syystä viikonloppuna laiskalla päällä, ja jätin yhden lenkin/hiihdon välistä... Tyhmä minä.
Tämänkin viikon hiihdot jää varmaan yhteen kertaan, näytti nimittäin useaksi päiväksi reippaasti plussaa, loppuviikosta vasta pakkasta.

Viikko 6
Maanantai: Hiihtoa 48 min.
Tiistai: hiihtoa 55 min.
Keskiviikko: Samulin kanssa kävelyä/hölkkää, enemmän kävelyä 4,5 km/n.35 min.
Torstai: Käsivarsijumppa 25 min. Sisälsi ojentajapumppaus 60 sek., hyppy nelinkontin 15 krt, lankkupito varpailla 20 sek., ojentajapunnerrus 20 krt, punnerrus toinen jalka ilmassa 10 krt. Liikkeiden välissä lepäsin 30 sekuntia, ja kerkesinköhän tehä jumpan kolme kertaa.
Perjantai: juoksua 8 km / 41 min. Keskisyke 182, huippusyke 189.
Lauantai: Samun kanssa rauhallista kävelyä 2,8 km / 35 min. Kotijumppa 25 min, sisälsi punnerrus, kyykky ja päkiöille nousu, askelkyykkykävely, lantionnosto, lankku 1 min, kylkipito, jalan ja käden vuoronosto, ylävartalon kierto kahvakuulan kanssa, kaikkia 20x2.
Sunnuntai: Lepo.

Kävin tänään lenkillä, ja voi että otti päähän. Tuo kevät, mä sitten vihaan sitä. Ensinnäkin, ei tähän aikaan pitäisi vielä olla kevät, mä en oo saanu hiihettyä tarpeeksi! Ja toisekseen, juoksu oli mahdotonta. Tiet oli sairaan liukkaat, kivet oli uponnu jään uumeniin niin, että jää oli peilisileää, ja sitten vielä tuo tuuli... En meinannut päästä mäkeä ylös, kun jalat lipsui alla ja tuuli puski alaspäin. Kyllä tämän viikon treenit on tuhoon tuomittu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti