sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Viikonlopun meiningit


Ah, tää biisi niin soi mun häissä.
Hyvää naistenpäivän iltaa! 
Tämän viikonlopun teema on kyllä ollut tietokoneen kanssa tappeleminen. Ei auttanut konetta yli yön nukkuminen, lauantaina ja sunnuntaina on kone samalla lailla tökkiny ja heittäny sitä blue screeniä tulemaan. Netistä katottiin mitä pitää tehdä kun kone ilmoittaa kernel data inpage errorista ja löytyvien ohjeiden mukaan Samuli teki jotain, ja nyt, ei ainakaan vielä tässä noin tuntii, ole ollut outoja ilmiöitä koneen kanssa koputtaa puuta nyt. 


Perjantaina Samuli teki pitsaa oispa nyt pitsaa ja minä mutakakkua. Ai että se oli hyvää pitsakin oli, aattelin laitta ohjetta kehiin ensi viikolla. Tuo pieneen sydänvuokaan tehty kakku ei onnistunut niin hyvin, mutta isompi kakku oli oikeenki mutaista.


Lauantaina tapahtui ihme, ja sain Samun raahattua salille mun kanssa! Käytiin tuossa urheiluhallin kuntosalilla, kun sinne opiskelijat pääsee ennen neljää maanantaista lauantaihin vain kahdella vaivaisella eurolla! Eka oltiin ujoja piimejä piimiä piimöjä, mitä lie, mutta sitten rohkaistuttiin ja uskallettiin treenata omalla tavallamme ja kyllähän sielä sai hien pintaan. Nyt on ollut mukava kuunnella ukon valittavan kipeitä lihaksia, ja on se sanonukki että vois uudestaan ensi viikolla mennä ^^ 
Siellä oli aika paljon semmoisia laitteita, joihin piti itse kantaa levypainot, ja mä en pidä semmoisesta, siihen menee aikaa, ja en tiedä aina että minkä verran niitä painoja pitäisi laittaa, ja siten oikean painomäärän löytymiseen kuluu treeniaikaa.Mutta eihän tuo kaks euroa oo hinta eikä mikään kuntosalitreenistä!

Tänään kävin sitten juoksemassa sen 20 kilsan lenkin, mikä perjantaina epäonnistui. Voin kyllä kertoa että pahalta tuntui tänäänkin mutta sisulla mentiin. Ja varsinkin lenkin jälkeiset fiilikset oli kamalat, oli hirveän kylmä, kauhean paha oksettava olo, en saanut riisuttua itse vaatteita pois päältä, joten Samuli joutui avustamaan ( :D ), suihkussa en jaksanut seistä, joten istuin saunan jakkaralla kuuman suihkun alla. Se oli ihanan rentouttavaa ja voin suositella muillekin :D 
Nyt olo on pikkuhiljaa parantunut, en vain oikeen ole voinut syödä mitään..

Samuli kävi kaupassa hakemassa mulle Gefilus-mehua, joka auttoi erittäin paljon huonoon oloon. Samallapa se toi mulle pienen naistenpäivän lahjan, Vallilan / Dunin tuikkukipon ja Kinder-munan, vaikka sanoin etten tarvitse mitään. Hih.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti