sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

You'd lose your mind trying to understand mine


Ihanaa, kun kerranki viikonloppu on tuntunut normaalia pidemmältä! hah, en edes muista, mitä tehtiin perjantaina.. American Horror Storyn kolmas kausi katottiin loppuun silloin ainakin, oli kyllä hyvä!
Niinjoo, käytiin Chydeniassa hinta tyrskyillä shoppailemassa ja pari juttua lähti mukaan, muunmuassa älyttömän siistit mukit


 Nämät siis Blossom-nimisestä sisustusliikkeestä, yhteensä vajaa seitsemän euroa, joten ei paha!
Elämäni ekat Baby lipsit ostin myös, kun oli tarjouksessa kaksi vitosella. Se oli mielestäni hyvä tarjous, kun yhden kappalehinnaksi tuli siis 2.50€ ja normaalistihan nämä maksaa melkein neljä euroa.

Lauantaina käytiin uudestaan Chydeniassa Hyvän Olon messuilla, jotka oli mulle ehkä hienoinen pettymys. Olin odottanut, että sieltä saa ilmaista kamaa, mutta saatiinkin vain jotain alennuskuponkeja paikkoihin, joissa ei ikinä käydä. Yhdestä kojusta sai maistiaisiksi aivan uskomattoman hyviä macarons-leivoksia ja messuilta löytyi myös verenpaineen mittauspiste, ja pitipä se sitten itteki tarkistaa, ja oli ihanteellinen. 

 Tänään on taas ollut niin ihanan aurinkoinen päivä että kävin reilun seitsemän kilsan kävelylenkillä. Reittini  kulki meren vierestä, ja meren jäällä oli paljon porukkaa kävelyllä ja luistelemassa niin päätin itekin lähteä sinne seikkaileen.

Ihanaa, kun huomenna otetaan tikit irti selästä, ja pääsee taas juoksemaan <3 On ollut niin ikävä juoksemista. Mun tuurilla ensi viikolla kuitenkin tulee joku takatalvi, ja jotuu taas sohjoon juoksentelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti